byłem a nie kojarzę :roll:Cytat:
Zamieszczone przez joe white
Wersja do druku
byłem a nie kojarzę :roll:Cytat:
Dla mnie Liroy wymiata to jak najbardziej spoko gość. Można się z nim napić pogadać a przy tym jest koleżeński i wesoły.Cytat:
Kto był w Sulejowie to skuma - pozdro Joe :D
nie przesadzasz trochę?!Cytat:
Zamieszczone przez coboss
ja też byłem i nie kojarzę :roll: !?Cytat:
Zamieszczone przez Volumax
Co tu dużo mówić... Eldo jest PRO :) Tak jak i Kaliber44 czy Pezet. Chociaż, tak jak wspomniał Michał_5000 - to inna półka.Cytat:
Zamieszczone przez olejus
OMG... :razz: :razz: :razz: :razz: Czasem przemilcz swoje przemyślenia.Cytat:
Powiedz to mojemu bratu.
Pozdro
Dzisiejszy Tede... Dla mnie to shit. Ja słucham tylko takiego Tede'go
http://www.youtube.com/watch?v=BkJRO7CWIQY#
http://www.youtube.com/watch?v=UhS2e...eature=related
U mnie zupełnie na odwrót ;D nie byłem a kojarzę, kiedyś na sb było. Jeden z naszych użytkowników jest "prawie" Liroyem ;D Też kiedyś słyszałem, że na forum mamy Marcina Millera ;D (wokalista Boysów)Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
ludzka ciemnota wrzuca wszystkich do jednego wora. dobrze ze ty jestes kozak.Cytat:
co do posiadania 7er to nie rozumiem co ma posiadanie 7 do bycia kozakiem. czy kazdy posiadacz 7er to jakis bandzior? niektorzy kupujac ten samochod chca takich udawac z marnym skutkiem. czemu w tym kraju jest tak ze jak ktos ma lepszy samochod to odrazu uwaza sie za kogos lepszego?
Jak dla mnie to co powiedział Liroy to cała prawda o tede. Może ja bym to ubrał troszkę w inne słowa ale widocznie Liroy tak się wyraża.
Pamiętam jak Jacyków zjechał tedego za jakieś tam buty a ten nie potrafił przyjąć krytyki a sam w tym swoim programiku krytykuje innych na całą polskę.
Porażka.
edit/
Nie wiedziałem że tede jest tu forumowiczem - to nie jest powód do dumy. Pamiętacie co zrobił kiedyś z E30? Nie mówiąc co zrobił z E38. 8/
Może mocno powiedziałem ale to nie moja wina że 80% z nich właśnie taka jest a to wystarczy aby śmiało postrzegać w ten sposób całą grupę społecznąCytat:
Zamieszczone przez Kaja