Zamieszczone przez Zdzira 850I
Positiv gwarancja na co, że przez 2 lata po chipie nie padnie skrzynia?? ciekawe wątpię a jak juz padnie to sie okaże, ze gwarancja akurat tego przypadku nie obejmuje :)
Co do sprawności V8 w jednym przyznam racje Bitkowi te silnik rzadko kiedy mają pełna moc wiem bo jeździłem juz kilkoma 4,0 i 4,4 które chodziły właściwie jak moje 3,5 :)
W V8 po tych 10 latach przepływka nie ma już 100% sprawności a nikt jej nie zmiania bo niby droga ja za nową boscha dałem 400zł i różnica była kolosalna rzadko kto montuje świece takie jak trzeba 4 elektrody i pare innych pierdołów w V8 jest wpływających na moc :)
Ja moją jak kupiłem robiła 0-200 w 39s teraz robi to samo w 31s różnica chyba jest co nie?? A w normalnej jeździe w elastyczności było to prawie nieodczuwalne ( te usterki ).
Ale z jednym sie tez nie zgodze, czemu 4,4 w 7er ważacym 1900kg nie może objechac diesla 3,0d w 5er ważącym pewnie z 1850kg?? to tylko 50kg różnicy a 1,4 litra pjemności :)
Fakt diesel ma 2 turbinki ale moc ma mniejsza bo sprawne V8 4,4 daje jej koło 300-310KM a moment przy maksymalnych wyścigach w diselu ma ło co daje :)
a co do tematu juz napisałem blondynki vs brunetki :)