A napisz jeszcze jakie wrażenia - jaka różnica po przesiadce z dotychczasowej 7er
Wersja do druku
A napisz jeszcze jakie wrażenia - jaka różnica po przesiadce z dotychczasowej 7er
no to gratki z zakupu no i oby psikusów nie czyniła :)
Co do przesiadki to nie ma jakiejś przepaści, baardzo podoba mi się navi, super bajer i fajnie że jak wsadzilem polską karte do telefonu to menu jest polskie i można np wysylać sms'y i ma np wyświetlanie numeru przychodzącego - przynajmniej tyle narazie wiem. Polska mapa tez jest bardzo szczegółowa. Sprzęt gra lepiej ale wydaje mi się głośniki mogłby być jeeszcze lepsze ale wystarczy mi. Co do jazdy, hmm diesel = duży moment obrotowy dzięki czemu czuje się nie jakbym się przesiadł do słabszego o 40KM auta tylko mocniejszego, przynajmniej na autosradzie. Ciekawe jak to będzie po miesicę, bo denerwuje mnie troszkę dziura w gazie, jedzie jedzie i nagle wciska w fotel. Spalanie mniejsze, nie jakoś super ale jednak mniejsze - mam nadzieje że po mieście tez nie będzie tragedi.
Noo gratulacje, chyba w koncu trzeba będzie zrobić jakiś mały spot u Ciebie :)
Dołączam się do gratulacji :cool:
Temat 740i vs. 740d też mnie mocno interesuje - do przetestowania przy okazji jakiegoś spotkania, mam nadzieję... :)
Zapraszam :) Dzięki pewnej rzeczy którą mi kiedyś dałeś i navi 16/9 wreszcie mam okazje sie tym nacieszyć :) Jeszczer raz dziękuje :)Cytat:
Zamieszczone przez tiger81
Jak przyjade to przywiozę Ci coś nowszego-najnowszy produkt :D W stosunku do tamtego jest ogromna różnica.Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Heheh dzięki wielkie :)Cytat:
Zamieszczone przez tiger81
Dam Ci sie przejechać pożądnym dieslem a nie jakimś benzyniakiem heehe :hah:
NIo Panie Aldik mówisz łamane fotele ta.. ;) gratulejszyn ;)
wiem że ja sie często czepiam ale nie znaczy że Ty też musisz :DCytat:
Zamieszczone przez MiBhell