Angus przeginasz sobie od dawna... żeby w Ciebie ktoś nie musiał doinwestować jak się za bardzo na Ciebie wkurze... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Angus MacGyver
Wersja do druku
Angus przeginasz sobie od dawna... żeby w Ciebie ktoś nie musiał doinwestować jak się za bardzo na Ciebie wkurze... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Angus MacGyver
offtop free will :) w przypadku merytorycznych moich, Twoje fizyczne nie działają :DCytat:
Zamieszczone przez AngelAgnes
od jak dawna? bo to raczej bez sensu dopisek :D
Ok ale ile Ty masz lat?? :D JA 25 (jeszcze) i też coraz częściej kuszą mnie flirty z laskami o kilka lat starszymi. Tyle, że ja już za smakowałem tej przyjemności!!Cytat:
Zamieszczone przez positiv
Oooo ssstary polecam jak nic ;D
Mówią że kobiety są jak wino. im starsze tym..... więcej pijesz <hahaha>
he he he widzę, że niektórzy panowie to w "sztucznych lalkach" gustują. I lepiej Wy zacznijcie dbać o siebie, bo Wasze PANIE mogą Was kiedyś wymienić na inny model .... he he he ...
w kontekście tego tematu mnie rozj....o :hihi: :hihi: :hihi:Cytat:
Zamieszczone przez zydu
Oj Panowie.. zejdźcie na ziemię ;-)
Mamuśki owszem wyglądają jak na swój wiek niesamowicie, mają mnóstwo kasy, z którą nie wiedzą co zrobić, zarabiają ciałem na pokazach i to ich jedyna inwestycja w siebię - niektórym się to podoba - kwestia gustu :) Badania polskich (o dziwo) naukowców wykazują, że mężczyźni za najbardziej ponętną kobietę uważają niezbyt rozgarniętą blondynkę o wymiarach 90/60/90, więc niestety nie dziwią mnie już te ochy i achy ;)
Edit:
Bynajmniej nie generalizuję :)
A co do miss biustu.. to 'szału ni ma' :zzz:
- podpisuje się rękami i nogami :)Cytat:
Zamieszczone przez Kaja
Natomiast Angus - niestety w moim odczuciu wykazałeś się brakiem wychowania. Twoja sprawa ale wolałabym żebyś tego więcej nie robił w stosunku do płci pięknej. Wiesz, ta solidarność jajników.. to mocna rzecz :medit:
P.S. Żeby nie było, nie podejmuję tutaj żadnej dyskusji, wyrażam tylko swoją opinię na ten temat ;) No ale tym forum rządzą w końcu mężczyźni :D
Pozdrawiam :)
Kaja, Asia, popieram.. ;) żółwik :D
Wolę brunetkiCytat:
Zamieszczone przez Asia
Jesteś dość odważną osobą pisząc to na forum gdzie większosć użytkowników to faceci, ja słyszałem o czymś takim jak "solidarność wacków"* ;DCytat:
Zamieszczone przez Asia
*nie było w tym, żadnego kontekstu gejowskiego :D
haha ;) ja nawet na zlocie zdążyłam się przekonać, że niektórych chyba jednak pociągają chłopcy ;) no ale patrząc na te "laseczki" to nawet osoba o odmiennej orientacji pewnie jest w stanie się "rzucić" na taką lalunie ;)Cytat:
Zamieszczone przez positiv
ps. nie obrażając nikogo ;)