Niestety nie zdazylem ogladnac relacji - skonczyl sie chyba Anatolowy limit na Photobucket - fotki sa niewidoczne, takze i Bonus zostal usuniety.
Sebek
Wersja do druku
Niestety nie zdazylem ogladnac relacji - skonczyl sie chyba Anatolowy limit na Photobucket - fotki sa niewidoczne, takze i Bonus zostal usuniety.
Sebek
Qrw..... mać !!!! zawsze wszystko było oki teraz nagle jakiś limit ..... chyba trzeba uciekać i szukać kolejnego ech ....... Jak nie urok to sraczka ....... :faint: :faint: :faint:
czemu nie imageshack.us zawsze bezproblemowo ;)
Zawszemiałem bezproblemowo na fotosiku,photobuckecie.... i na imageshacku też ogranicza przy mojej ilości wrzucanych fotek ;D ;D ;D
na imageshack.us jest lepiej. Zdjęcia mi nigdy raczej nie zniknęly a i wygodniej jest (jednocześnie możesz uploadować sporo zdjęć)
No ja tam widziałem :] :cool:
SEBEK - żałuj :D
Dostałem maila z photobucket'a .... zostanie na dniach odblokowana możliwość oglądania fotek ;D I wszystko wróci do normy ;D Poprostu przekroczyłem 10GB ;D ;D ;D ;D
Na imageshack transfery danych dla uzytkownika tez sa limitowane.Cytat:
Zamieszczone przez positiv
Tego typu serwisy sa najczesciej na poczatku darmowe a w miare rozreklamowania wprowadzaja oplaty.
Przy takich zaje.... zdjeciach Anatola (i wejsc na nich chocby nawet tylko poprzez nasze forum) nic dziwnego ze limity tak szybko sie wyczerpuja ......
Wszystko idzie w komercje niestety, no ale z 2giej strony wcale się nie dziwie - kasa, kasa, kasa.
Zdjęcia miałem okazję obejrzeć i jest co żałować :D
;( parę dni mnie nie było i niestety nic nie mogę obejrzeć :x