mareczku a wiesz moze czy za oklejenie siodemki wezmie sie ktos w krakowie do 2 tys?
Wersja do druku
mareczku a wiesz moze czy za oklejenie siodemki wezmie sie ktos w krakowie do 2 tys?
Zapytam po niedzieli jak kumpel wróci z urlopu i napisze.
Marek.
Cena, ceną ale takie coś aby było dobre i efektowne musiało by być malowane proszkowo i wypalane w piecu a kto takie coś zrobi? Pewnie nikt więc alternatywa jest dobraCytat:
Zamieszczone przez EVAN
Chcesz auto malowac proszkowo??Cytat:
Zamieszczone przez coboss
No piaskujesz, proszkujesz i do pieca ;D Jak felgi ;D ;D ;D Albo zamiast pieca to opalarką :DCytat:
Zamieszczone przez EVAN
:faint:
Chyba obsypać proszkiem....
no co, farba proszkowa to w gruncie rzeczy taki sam plastik jak taka folia do oklejania..
no moze nie taki sam, ale plastik to plastik :)
Nie wiem czego się czepiacie. Jak zwał tak zwał :P
Tak jak maluje fabryka. Farba w proszku, naładowana dodatnio do blachy naładowanej ujemnie i do pieca :)
I to tak nie do końca zrobi taką samą powłokę bo ta wypalana mocno wchodzi w strukturę blachy. Nawet po wgnieceniu farba nie odchodzi od blachy tylko odkształca się z nią ;]
farba proszkowa nie wgryza sie w blache ani na troszeczke.. jest poprostu duzo bardziej elastyczna od zwykłego lakieru dlatego sie wgniata razem z blachą..
nie wiem co proszkowo moze byc pomalowane w 7, wiem ze np. do passatów malowane klamki na czarno są w ten sposob..
POST skasowany przez ADMINA (komercyjna reklama).