Gratki :) pierwyj sort auto;)
Wersja do druku
Gratki :) pierwyj sort auto;)
Gratuluję. Piękne Bmw. Chyba ją widziałem jakiś czas temu na mobile.de. Życzę miłego eksploatowania!
Gratulacje z zakupu i zadowolenia z nowego nabytku :cool:
Gratulacje - w Kato widzieliśmy sie pare miesięcy temu, wiec troszk Ci zajęły poszukiwania ale widze, że obserwacja/nauka nie pooszły w las :) Ładne autko :)
Nono kawal fury piekna sztuka, gratuluje :cool:
Piękna. Wielkie Gratki i bacznie będę śledził ten temat ;)
Jedne z niewielu E38 , które cieszy moje oko. Bardzo mi się podoba . Wielki + za kolor , felgi , zawias i największy plus za mega wypasiony jak dla mnie środek, a już nie wspomnę o wydechu :medit: .
Michał , z tego co piszesz to będzie jeszcze kilka modów/zmian , a sądząc po Twoim poprzednim E38 , będzie gruuuuubo :cool:
Witam,a jednak e38 ;)
gratuluje zakupu imilego uzytkowania!
No cóż, ja powiem szczerze że myślałem ze skusisz się na amerykana , myślę że w głębi duszy będziesz o nim myślał codziennie , ale ciesze się ze zakupiłeś E38 bo to jest rozsądny wybór. Auto jest naprawdę fajne, bo jest trochę inne od tych które są na forum, szczególnie jeśli chodzi o foteliki. Chociaż mnie najbardziej widzą się wydechy . Sa zrobione z gustem. Żałuje tylko że to nie IMOLAROT, bo wtedy byłaby rodzynkiem na cały kraj.( może przemalujesz??? :evil: :evil: ) Pozdrawiam Cię.
Nie da się ukryć, że "nowa" 740 bardzo przypomina "starą" - ten sam lakier, Shadowline, sportowe siedzenia, czarna tapicerka, czarna podsufitka... Cóż, wynika to z faktu - że moja wizja "idealnego E38" zbytnio się nie zmieniła. :)
Chociaż nie powiem - Imolarot mocno chodził mi po głowie i nawet były ze dwie-trzy oferty w zasięgu. Jednak jakoś bardziej widzę to auto w czarnym, nawet jeśli to niezbyt oryginalne.
@Aldik - faktycznie sporo czasu minęło, no ale takie było od początku założenie.
@bosman - na pewno będę chciał sukcesywnie wprowadzać mniejsze i większe zmiany. Życie pokaże w jakim tempie się uda. ;)
@wiku - spokojna głowa - pomimo zainteresowania furami zza wody, to raczej po kupnie Amerykanina myślałbym w głębi duszy o E38 ;D. Zresztą, może kiedyś sprawię sobie Vetkę jako drugie auto. ;)