wow byłeś i widziałeś. super. czyli malowana jednak lewa strona.Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
z tymi lewymi prawymi drzwiami mógłbyś wyjaśnić. Czy po obu stronach lakier obłazi czy to przejęzyczenie?
Wersja do druku
wow byłeś i widziałeś. super. czyli malowana jednak lewa strona.Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
z tymi lewymi prawymi drzwiami mógłbyś wyjaśnić. Czy po obu stronach lakier obłazi czy to przejęzyczenie?
Cytat:
Zamieszczone przez Ponar
tzn jest tak
lewe tylne drzwi sa pordzewiale przy samym brzegu wielkosc grzyba okolo 1.5 - 2 cm
prawe przednie lakier oblazi przy listwie chromowej jak masz lusterko i troche dalej podobnie tylne prawe tez kolo listweki
a ztego wszystkiego pomylilem strony :D malowana byla prawa cala od przednich drzwi do tylnego zderzaka a nie lewa
Czasem trzeba jechać spokojnie jak warunki nie pozwalają ;) Ale generalnie nie pisałem o sobie tylko o innych posiadaczach 750i obecnych tu na forum :D Mi pali 16-19 w trasie w mieście powyżej 25 ;)Cytat:
Zamieszczone przez MiBhell
Dlatego życie na wsi jest piękne :DCytat:
Zamieszczone przez Wiktor
Aleś kotleta odgrzał :x
No tak, to z nudów. Więcej nie będę :hihi:Cytat:
Zamieszczone przez toki
Moja żona na trasie schodzi do 10.5-11l (Vmax 110-120) ale jeżdżąc we 2 średnie mamy 16l/100km (do miasta mam 30km)
Kolega w 4.4 ma podobne spalanie wiec myślę ze miedzy 4.4 a 5.4 nie ma powalającej różnicy. W kosztach eksploatacji na pewno (głównie skrzynia słynne 5hp30) jakieś różnice są, ale nie ma co przesadzać. Ogólnie wydaje mi sie ze różnice są miedzy 728 a 740 lub 750
Pamiętajmy, że koszty eksploatacji to nie tylko paliwo czy świeczki..Cytat:
Zamieszczone przez Boltar
Mały przyczynek do dyskusji: silnik 5.4 mamy za 2500 z pocałowaniem w rękę. Silnik 4.4 - jeżeli chodzi o poliftowy, z VANOS-em - to wywoławczo 6000-7000.
Przykład może wydawać się skrajny - ale rozważając zwłaszcza M62 warto mieć to w głowie! :]
No fakt dość skrajny przypadek ale trzeba oddać ze 4.4 w manualu z vanosikiem fajna zabawka
A właśnie nie tak bardzo - sam dopiero co przerabiałem :] Ale nie mi jednemu przytrafiły się poważne kłopoty z M62...Cytat:
Hm, a w ogóle możliwe jest takie combo???Cytat:
Jeżeli VANOS był tylko po lifcie, to - przynajmniej w E38 i przynajmniej fabrycznie - manuala do tego nie uświadczysz.