łączniki są ok.Cytat:
Zamieszczone przez tomcad
Wersja do druku
łączniki są ok.Cytat:
Zamieszczone przez tomcad
co do drążka poza lemforderem polecicie coś innego ?
orginał. he he ale lemford podobno jest dobry. jak ja się dowiadywałem to cena była ok. 400 zł.
z tego co mi wiadomo to oryginalnie bmw wyjezdza na częściach lamfordera
OCAP - taka raczej 2 liga ale za jakies 300 wyrwiesz
TRW - już lepiej
DELPHI - za drogi jak na jakośc
kup 4maxa
Cytat:
Zamieszczone przez robertzpoznania
przkładnia kierownicza to dzieki niej macie stuki ,zróbcie regulacja która trzeba wykonac ostroznie bo może kierownica nie odbijac a jeśli to nie pomaga to tylko wymiana ,regeneracja to krótka mete wiec lepiej poszperać i kupić drugą cena 400 zł wymiana 350 zł ,ja mam juz to za soba i jest cichutko super zero stukania dodam że przekładnia z servo tronikiem pasuje do opcji bez serva więc nie ma obaw .
a ja mam takie pytanko...zaczynam jazde wszysko igla, po jakims czasie zaczyna cos stukac, jade dalej, autko stawiam pod domem troche postoji znowu ruszam i nic nie slychac, pozniej znowu na dluzszym dystansie cos stuka...najbardziej to mnie ciekawi czemu raz stuka a raz nie...odgosy wydobywaja sie gdzies spod silnika.
pierwsze objawy wypadania silnika :)
musisz wejść w kanał bo po takich objawach można się czepiać wszystkiego od tulej na wahaczach po osłony katów ....
heheh dobre...kurde wsumie to nie ma sie co smiac, gdzies tak za 3-4 tys km bedzie generalny remont czego sie tylko da no ale do tej pory chyba cos z tym bede musial cos zrobic a bylo tak dobrze przez 5tys km najgorsze ze czeka mnie trasa 2 tys wiec nie chce ryzykowac pozdro