Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Przed chwilą słyszałem na TVN24 jak wypowiadał sie gliniarz ze kierowca tira zmieniał pas a kierowca bmw widząc co sie dzieje niezapanował nad kierownicą i wpadł na słup ..... NO K....A czyli TiR zajechał mu droge wiec czemucałą wine zrzucają na biednego chłopaka !?
Jak dla mnie takich kretynów powinno się linczować zaraz na tym samym słupie.
PS. A co miał powiedzieć???
Wiecie co koleś mówił gliniarzom w sytuacji jaką opisałem parę postów wyżej? Że szybko jechał to chciał go przyblokować. Rozumiecie debila. Gliniarz gdyby nie kamery to by go chyba spunktował. Nie wiarygodne ale Ci debile mają takie wyobrażenie. Że są PANAMI dróg i ich obowiązkiem jest takie zachowanie. Są zdrowo pojebani. Wybaczcie ale ja nigdy ich nie będę szanował oczywiście z wyjątkiem namiastki prawdziwych kierowców jakich wśród tej społeczności można spotkać. I zawsze będę chamów tępił ile będę miał sił i każdemu w ten sposób myślącemu za sam fakt, że jest idiotą będę sprzedawał klapsy...
Takie podejście ma wielu z nas i wieli z nas o ile tego nie zrobiło wielokrotnie chciało takich ludzi ściągnąć na pobocze i szybko i solidnie wychować...