Gratulacje! Naprawdę fajne autko. Wnętrze mega, a osiągi nawet na papierze robią wrażenie :-)
Wersja do druku
Gratulacje! Naprawdę fajne autko. Wnętrze mega, a osiągi nawet na papierze robią wrażenie :-)
No to elegancko będzie nam się do San Domingo podróżowało :D Gratulacje!
I jak tam wrazenia ??? Opisz jaka jest różnica między E65.Czy warto tej kasy no i porównaj też do e38 dla niektórych panów.Ja swoje zdanie mam na temat F01.Ale nie wszystkim nieraz to odpowiada.
Nie ma co porównywać, no chyba, że przyzwyczajenia :) Notorycznie szukam manetki od biegów przy kierownicy :D Silnik daje naprawdę radę. Ma nieco gorszą kulturę pracy względem V8, ale to jest do zaakceptowania. W F01 brakuje mi trybu "radio", czyli odpowiednika wsadzenia kluczyka do stacyjki w E65. Czy może go jeszcze nie znalazłem?
System radio ????? Co to takiego.Ja u siebie mam kluczyk w kieszeni caly czas.Może keeles gou czy jak tam to zwali brakuje ci.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Nie system, a tryb, albo inaczej pozycja. Tak jak w autach z klasycznym kluczykiem. Wkładasz do stacyjki i jest pozycja "0", przekręcasz raz, masz pozycję "radio", przekręcasz drugi raz i masz "zapłon". W F01 masz tylko pozycje "0" i "zapłon", nie ma pozycji "radio".
No co ty ja mam pozycje radio
Bez naciskania na hamulec wciśnij start,albo samo radio wcisnij pokretłem i gra
No bez hamulca właśnie to jest zapłon pewnie.
Dziwne,ja moja podjeżdzam,gasze motorek i wychodze.Muza napindala aż zamkne auto.To pewnie kwastia ustawien.