Cytat:
Zamieszczone przez coboss
eeee nie słuchaj ludzi i durnych mitów :) to chyba że mówisz o jakimś fiacie czy czymś takim
CZasami mam w myjce firmowe fusiony czy inne tego typu z "nowoczesnymi" dieslami i hmm jakoś dziwnie klepią, jakby juz naprawde miały dość życia i to przebiegi ok 100-200tyś, czyli bardzo małe/małe... Fakt ze jak coś klęknie to nie jest ciekawie, chociaż jak w V8 PB klęknie głowica (niewiadomo która) to też koszta nie małe, może i większe niz np regeneracje turbiny,,, co do wtrysków do juz podobno ok 400zł regenerują, więc tez postęp, myśle ze z czasem naprawy będą coraz tańsze bo będzie coraz wiecej miejsc gdzie będą to regenerować.. ja tfu tfu narazie cisza, wymieniam olej, filtry i przypominam sobie ze mam klekota tylko na stacji...
...tak chwale i chwale tego diesla i aż sie boje ze wykracze... tfu tfu :D Ale po prostu wiele osób mnie zniechęcało do diesla a tym bardziej do 3,9 i twierdzili ze jak juz do 3.0 a tu sie okazuje ze pali mi podobnie a jazda super i awari narazie żadnych przy wskazaniu licznika podchodzącym pod 250tys.. A spalanie biorąc pod uwage osiągi to bajka...