Ja w tym roku w czerwcu za lexusa 2007r wartość 71200 pełny pakiet OC+AC+NW+ASSISTANCE W PZU 4 tyś zł.
Wersja do druku
Ja w tym roku w czerwcu za lexusa 2007r wartość 71200 pełny pakiet OC+AC+NW+ASSISTANCE W PZU 4 tyś zł.
Czyli bezi podobnie zapłaciłeś jak ja.Rocznik o oczko wyżej ale i tak na F01 trzeba szykować 4-5koła min.Jeszcze nie wiadomo co po nowym roku....Bo DOBRA zniana szykuje niespodzianki.......Bo brak kasy na 500+ i tak cały czas.Z normalnej pensji jakiegoś pasjonata idzie sie poprostu pochlastać
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
120 000zł..............
[QUOTE=Bezi;537549]120 000zł.....super baja.......Ale o co chodzi?????????.
Ja mam w pzu 890 zł oc nw
@jaro5
Ja mam do Ciebie prośbę.
Proszę Cie nie pisz postów po 23 gdyż naprawdę ciężko je odczytać .....
Faktura zakupu auta jest na 120 000 zł. Auto kupione w salonie BMW i ubezpieczenie wzięte przy zakupie BMW Allianz Group. Więc nie rozumiem Twojego postu tym bardziej. Chcesz kopie faktury na PW czy co?
Bezi źle mnie zrozumiałeś.120tyś za f to całkiem normalne.A super baja to inaczej super extra.Poprostu napisaleś nagle 120 000zł.......i nic więcej.Trzeba było dodać że to wartość twojego auta i po temacie.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
@jaro5
OK. Ktoś wcześniej zadał pytanie o wartość auta przy polisie to jakoś tak napisałem samą cenę :P
Tak mam stałą wartość.
Naprawa na ORI częściach.
15 grudnia płacę nowe , więc podam parametry z tego roku.
A myślałem, że to z tego, Hmm ciekaw jestem. Oby nadal było stosunkowo tak tanio :)