Z tego co czytam widzę że chyba żaden spot sie njie odbył, wiem że późno piszę, ale może by tak dziś pod wieczór umówić się gdzieś na parkingu pod supermarketem np. 3 Stawy Katowice??
Wersja do druku
Z tego co czytam widzę że chyba żaden spot sie njie odbył, wiem że późno piszę, ale może by tak dziś pod wieczór umówić się gdzieś na parkingu pod supermarketem np. 3 Stawy Katowice??
No a jak Panowie z frekwencją w tym temacie ?? http://forum.7er.pl/ii-zlot-bmw-team...7100.htm#90891
Obadamy co będzie w lipcu.
PANOWIE jako ze ustalamy tego spota jak kaleki tzn piszemy proponujemy i krotko mowiac g... z tego jest WIEC musimy cos ustalic konkretnie!!
dzis rozmawialem z ELVISEM i ustalilismy ze jak wiekszosc slaskich spotkan zrobimy to w bytomiu w SPORTOWEJ DOLINIE spotkanie odbedzie sie w majowy week (dzien do wyboru) ja osobiscie proponuje sobote godzina kolo 17 przewidziany jest gril dla chetnych no i oczywiscie napoje ... bezalkoholowe TEZ :D
jako ze niektorzy jada na spocik do TORUNIA inni jeszcze gdzie indziej wiec spot bedzie mial chyba charakter lokalny tzn uczestnikami beda raczej mieszkancy slaska
jesli ktos jest chetny poprosze o wpisywanie sie na liste
pozdrawiam
1.ADASIO ;D
1. ADASIO ;D
2. Chester
3. ELVISCytat:
Zamieszczone przez chester
Hmmmmm hanysy dalej sie nie spotkaly ;)
Ano dalej. Najbliższy prawdopodobny termin to chyba ta BMW
Mania. No chyba że coś wcześniej się sklei.
Mania OK ale mozna by jakies mini-spotkanie ogarnac w tygodniu. Nie musi byc 30 aut i konkursow na miss mokrego podkoszulka ;) juz kiedys proponowalem spotkania pod jakims centrum handlowym powiedzmy w Katowicach.
zapraszamy do krakowa :D