Zamieszczone przez
miro
@IceMan ,zrozum człowieku ,że cena jest tych aut taka bo jakość (bezawaryjność) jest warta tej ceny.
Znaczek,znaczkiem ale problem w tym ,że Niemiec tanio sprzedaje bo serwisowanie,naprawy i eksploatacja jest tego auta droga a nawala co chwilę coś. To ,że kosztuje 25kzł i możesz sobie go śmiało kupić nie znaczy ,że po pierwsze dasz sobie rady z ogarnianiem awarii jakie będzie Ci fundował (a będzie)a po drugie bedzie przez to systematycznie rujnował twój budżet domowy.
Chcesz to sobie kup i sam się przekonaj a nie się prężysz na wszystkich co mają inne zdanie niż Ty.
Ja miałem,kolega też. Awarie powtarzalne. Ani ja,ani on już nigdy więcej tego szajsu nie kupimy.
Nie porównuj tego auta do E38. Bmw w serii e38 to auto technologicznie proste jak budowa cepa w stosunku do Phaetona. To,że jest ręcznie składany to wcale nie znaczy ,że jest lepiej poskładany. Uwierz mi.
Są takie rozwiązania ,ze działają tylko w jedną stronę . Pewnie łatwo sie składało ale jak rozbierasz to już łamiesz a rozbierać trzeba bo raz to,raz tamto nie działa.
Ja z mojej strony dobrze Ci radzę aby tego auta unikać a Ty bądź prawdziwym facetem i udowodnij sobie i wszystkim ,że to jest świetne auto :bump2:
Pozdro