dokładnie tak jak napisał kolega,w porównaniu do zwykłego okulara to wygląda świetnie :DCytat:
Zamieszczone przez KubicaPL
Wersja do druku
dokładnie tak jak napisał kolega,w porównaniu do zwykłego okulara to wygląda świetnie :DCytat:
Zamieszczone przez KubicaPL
Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Jak to możesz pamiętać ...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Żyłem wtedy - a że ze mnie było takie cudowne dziecko to pamietam :P :DCytat:
Zamieszczone przez Anatol
jezdze porazka 38 ;( mam przed liftem wybaczcie 8/ dzuda chlopcze bananowy z twoich wypowiedzi wynika ze niewazne co jak wyglada ale jak jest nowe i drogie to jest zajebiste a reszta to syf tak sie zastanawiam ile jeszcze sobie wpiszesz autek w awatarze napisz jeszcze obok ktore jest czyje (mamy taty brata siostry kolegi) ogarnij sie troche i popatrz ile jest starych autek zrobionych przez ludzi ktorzy maja pasje. swoja droga to komu ty chcesz zaimponowac?
heh...no mi np się z przed liftu nie podoba i bym sobie w życiu nie kupił.Te lamp przednie są kwadratowe jak w E36...Mam cztery auta i nie są babci czy wujka :faint: jak chcesz to zapraszam do mnie i sam się przekonasz.E39 możesz zobaczyć w każdej chwili bo jeżdżę nią po wa-wie.W awatarze nie wpisuje sobie od tak bo mi sie podoba :razz: nie mówię że jak jest nowe i drogie to dobre!gdzie tak napisałem? a to szanowny "hrabio" że Cie uraziłem to przepraszam,jeśli E38 z przed liftu jest dla Ciebie szczytem marzeń to proszę wybacz.ładuj w nią ile tylko chcesz kasy i jeździj nawet i 5lat ;) jak byś nie zauważył to też mam dwa stare auta i w sumie mercedes najnowszy też nie jest...Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
i na tym forum jest na prawdę ładnych aut jak na lekarstwo,można policzyć ich na palcach.z przed liftu wielki szacun dla Anatola...
popytaj na innym forum np bmw-klub.pl i kilka osób mnie tam dobrze zna i Ci potwierdzą te auta które mam wpisane w awatarze są moje...
zaimponować nie chce,ale po to forum własnie jest żeby wyrażać swoje opinie.ale widzę że jedna osoba miała racje-jesli nie masz e38 nie masz po co tam pisać(krąg wspólnej adoracji)czy jakoś tak to ładnie ujął...
pozdrawiam
nie przesadzajmy, poprostu forum miłosników 7 i wypowiedz ze e38 jest do kitu musiała spotkac sie z odzewem ;)
ja e38 moze bym i chciał, jakby mnie było stać, ale uważam że e32 jest dużo ładniejsze, a e23 bije obie na głowę.
cały haczyk w tym by mieć stare auto a jak nowe.i wymaga to wiecej pracy i pasji niz pójscie do salonu..
widze ze kolega mierzy wszystkich swoja miara :roll: samochod szytem marzen gratuluje :shock: . po pierwsze jezeli ci sie cos nie podoba to juz jest syf. temat ilosci samochodow przemilcze bo w dziurce od ch..a mam ta sprawe. e 38 przed liftem czy po sa tak samo ladne (nie mowie tu o zajechanym jak du.a cwe.a samochodzie) a to czy bede jezdzil 5 czy 10 lat e 38 (w co watpie) to chyba to jest moja prywatna sprawa. po drugie zeby mnie urazic to musisz sie lepiej postarac.Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
kolego czytaj ze zrozumieniem albo nie odwracaj kota ogonem...nie powiedziałem że jest syf,powiedziałem wyraźnie że MI się nie podoba( i np wolałbym AMG 55).po drugie tak jak napisałem w poprzednim poście możesz oczywiście ładować w nią tysiące zł i mi to kompletnie nie przeszkadza, i to ile nią będziesz jeździł również ;)Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
dokładnie tak jak napisałeś-temat moich samochodów zostawmy(to też moja sprawa)
i na końcu chciałem dodać że nie miałem zamiaru nikogo urazić a tylko wyrazić swój pogląd z którym oczywiście nie musisz się zgadzać :roll:
pozdrawiam
Ja np. nie mam jeszcze 7er a jestem tu już szmat czasu, zobacz ile godzin tu wysiedziałem. Gdyby była tu jakas nie miła atmosfera to raczej na siłę bym tu nie ślęczał.Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Nie sztuką jest kupić za ogrom kasy jakiś samochód i lansować się nim. Wiesz, gdybym miał wybierać między np. zarąbiście odpicowanym e23 w dobrym wypasie czy nowe F01 (i nie mógł bym sprzedać tego auta) to raczej bym wybrał e23 i miał bym głęboko to, że ludzie nie pomyślą o mnie, że jestem bogaty :) Na tym forum jest poprostu dużo miłośników tej marki i pisząc tak, możesz ich urazić.
Wydaje mi sie ze jakbym miał ok 500tyś na F01 to znalazłbym też pare zł na E23 - wieć krótko mówiąc mialbym obydwie :) W trase jednak jeździł bym F-ką a E do kościoła i na spoty :)Cytat:
Zamieszczone przez positiv