-
Mojemu śp Tacie też wystrzeliła opona na A4 i jakoś nic się nie stało ( o prędkości nie mogę wspomnieć) a w nagrodę Continental (którego nigdy nie kupię) nie uznał reklamacji.
Prezydent nie prezydent prawda jest taka, że żadna opona nie powinna wystrzelić xxxxxxxxxxxxxxxxx
-
Mam jednego znajomego (mundurowego), który rozmawiał kiedyś z BOR'owikiem to auta prezydenta (wtedy jeszcze prezydentem był Komorowski) wale nie były takie zadbane, one po prostu robią taki ilości kilometrów, że jest problem czasowy z serwisem, podobno jak prezydent leci do np Gdańska to i tak z Warszawy pędzą za nim auta do Gdańska, więc kilometrów trochę zrobią. Nie trzeba dodawać, że pędzą oni na łeb na szyję.
-
-
Pawliko chyba nie śledziłes tematu...Tuczi chyba Cie nagrodzi :)
-
Są jacyś kolejni chętni? :laser:
-
Tuczi słów na wiatr nie rzuca.. jest niczym Clint Eastwood w Pale Rider
https://www.youtube.com/watch?v=BIkctJSqdW0
hahaha! sorki za OT.
-
Podobno opony były 6-cio letnie. TUTAJ są zdjęcia. Jak na tak stare opony (a nie wierzę, że auto używane jest tylko do tzw. niedzielnej jazdy) bieżnik wygląda na zbyt mało zużyty.
-
W necie piszą, że była to 760 czyli v12 i z napędem na jedną oś, czyli zapewne na tył. Czy w ogóle v12 wychodziły tylko z napędem na tył?
-
Nie było xDrive dla 760i/Li
-
I wszystko jasne, swoją drogą to miło że jeszcze można polatać taką limuzyną z napędenm na tył.