Mój błąd tak jest jak się czyta forum przed poranna kawą :)
Wersja do druku
Mój błąd tak jest jak się czyta forum przed poranna kawą :)
Jakim JA muszę być szczęśliwcem! Swoją 728i kupiłem za 10tys z super wyposażeniem, gaz sekwencje gratis dostałem, zero ukrytych wad, rdzy, lewych patentów. Jedyne co nie działa to podgrzewanie pleców kierowcy, dupa grzeje.
Mam auto rok czasu i wymieniłem aku, tarcze klocki przód, paski, rolki, 2x olej filtry, uszczelka pokrywy zaworów, teraz czeka odma i to tyle.
Zależy kto jak dbał, mi się trafił zadbany egzemplarz i w bardzo dobrej cenie.
Henm niemożłiwe - wedle forum Twoje auto nie istnieje :D
heheh racja Aldik.
Hen, Ja swoje też tak chwaliłem po pierwszych 7 miesiącach a po roku tylko skrzyni nie ruszyłem jeszcze :P
Ale nie narzekam, nigdy żadnego auta nie robiłem tyle co e38 ale ja po prostu lubię ten samochód - dobrze mi się nim jeździ.
Hen musisz natychmiast oddać około 20 tysięcy!! tylko nie wiem komu:doh: nieważne, nie chwal się bo kogoś i jego igiełkę urazisz :D
Jeśli szukasz ładnej e38 to polecam : http://olx.pl/oferta/bmw-seria-7-e38...5-IDdt9tX.html
Samochód zadbany, właściciel nie żałował kasy wszystko robione na czas a nawet profilaktycznie szybciej. Buda zdrowa i co ważne nie była bita, przebieg też wydaje się być autentyczny. Więcej informacji na PW lub telefonicznie.
A ja wam powiem że szukam już dobrych kilak miesięcy sensownej e38 i widziałem ich naprawde sporo. I tak jak na początku nawet nie otwierałem ogłoszeń z ceną poniżej dychy (bo byłem pewien że to same trupy i padliny) to teraz mogę śmiało napisać że w przypadku e38 cena kompletnie nie jest wyznacznikiem. Jedyna sensowna jaką warto było brać wystawiona była za 8500 i gdyby nie blacharka (trzeba by włożyć ze 2 tysie żeby było super) to była zdecydowanie najlepsza, a często te po 17 są w stanie wręcz tragicznym.
Nigdy dotychczas nie spotkałem się z taką "nieadekwatnością" cen w żadnym innym aucie :)
Hehe najlepszym absurdem jest to że ceny np e30 sa juz wyższe niz e38, wszyscy tak jada po mnie że mam tania e38 a dzisiaj jechał ze mną kumpel i był pod wrażeniem pracy skrzyni (zero szarpania) i ogólnego stanu mojej 7... btw niedawno sprawdzili mi przebieg w serwisie bmw i ostatni był w niemczech 2012 i był przebieg 305 000 wiec przynajmniej przebieg mam oryginalny
.......A kumpel na codzień jeździ skodą favorit
Nie zgadłeś... Mercedes Okularnik