Właśnie o to mi chodziło ;) czyli robię calosc na biało. Teraz mam właśnie ze mijania są białe halogeny a postojowe/dzienne żółte i też uważam że słabo to wygląda...
Skoro markery są kijowe to które żarówki kupić żeby były białe a nie żółte?
Wersja do druku
Właśnie o to mi chodziło ;) czyli robię calosc na biało. Teraz mam właśnie ze mijania są białe halogeny a postojowe/dzienne żółte i też uważam że słabo to wygląda...
Skoro markery są kijowe to które żarówki kupić żeby były białe a nie żółte?
Jak chcesz ringi białe to musisz kupic markery np takie http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...s_socket_id=16
@miro nie wiem czy dobrze zrozumialem -przy xenonie ringi fabrycznie białe a przy halogenie fabrycznie zlote tak?
Czy biały ksenon a ringi i postojowe żółte?
Bo chodzi mi o to żeby wyglądało jak fabryka... Moje halogeny są biale, świeca jak xenon
//dobra rozumiem :) ringi fabrycznie żółte a xenon biały. Tak będę robil, chce żeby było tak jak fabrycznie. Wybaczcie ale miałem ciężki dzień...
Co do wysyłania lamp do firmy - mam znajomego który ma firmę która się czymś takim zajmuje. Zapytałem czy orz okazji dementuje mi żarówki w ringach, powiedział że nie ma prolemu. On to będzie sciagal tym razem i mi zalozy
Nooo ring zawsze żółty fabrycznie.
Będzie rozklejał lampy????? Jeśli tak to dowiedz się tak dyskretnie,bo może nie chciec powiedziec jaki ma patent na to . Pliss
Oki zapytam ale z tego co wiem to trzeba mocno podgrzać np opalarką albo jak się na mocną suszarkę to też da rady. I wtedy ładnie puszcza. W innym samochodzie tak robiłem i poszło łatwo. Gorzej było skleić tak żeby nie pasowało. 3 razy poprawialem ;)
No właśnie ...lampa z E65 jest klejona podobno jakimś cudownym klejem i nie jest to takie proste,dlatego dowiedz sie proszę. :)
Jestem umówiony na przyszły tydzień z gościem który będzie mi to robił. Przy okazji zapytam :)
Wracając do tematu spryskiwaczy - wymieniłem bezpiecznik myslac że jest spalony... Nic to nie dało i wrzucam tu też zdjęcie wycieraczek (wspominaliście że to w nich znajdują się dysze spryskiwaczy)
Czy to ma wyglądać w ten sposób? Idzie jakiś wężyk który jest zaślepiony... Nie wiem gdzie tutaj ma się wydobywać jakikolwiek płyn
Załącznik 8344
Mateusz jak popatrzysz na wysieraczkę (ramie) od góry to zobaczysz dyszę (taką dziurkę)
Podobnie jak tu..widzisz diurkę :):):)
http://i25.tinypic.com/2zxv4as.jpg
Ok... Widzę, już czyściłem cienką igiełką i nic... Chyba pozostaje mi wymiana pompki. Da rady to ogarnąć samemu czy lepiej oddać w ręce mechanika? Nie bardzo wiem gdzie ona się znajduje. Jakieś podpowiedzi?
Jeśli czyściłeś igiełką to jest spora szansa,ze popsułeś dysze:)