-
Przerabialem niedawno podobny temat że sprzętem RTV. Gość chciał ewidentnie wyłudzić kasę. Straszył straszył, nawet zgłosił sprawę do allegro ale jak ja przesłałem nasze maile to nagle cisza.
Jak masz umowę na 1tys i opisane jest że uszkodzone to nic nie może ona zrobić. Ja bym napisał polecony list, że mogę polubownie załatwić sprawę. Oddaje 1000zł i auto zabieram. Jak Ci odda no to lux a jak nie to da wreszcie spokój. Nie daj się zastraszyc. Umowa to umowa i obowiązuje zawsze!!!
Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka
-
Ja autorowi tematu gratuluje - wybacz ! - głupoty. Jeżeli ta laska przypadkiem tutaj trafi i przeczyta temat to może go wykorzystać przeciw Tobie. Jest nawiedzona, więc jest taka opcja :D Przyznajesz sie tutaj do przestępstwa skarbowego za które z tego co wiem bez problemu grozi grzywna i to kilka tysięcy (info sprzed paru lat). Prawda jest też taka, że Ona również dostanie grzywnę, ale łatwiej jej będzie udowodnić że dała więcej.
Rada to wykasowanie tego tematu niezwłocznie. A Ty się po za tym niczym nie martw. Nic nie może Ci zrobić. Oczywiście na bank nic nie nagrała.
Swoją drogą skąd Ona była ? Kumpel miał podobną historie kiedyś :)
-
Aldik Ale ja nie napisałem nigdzie jaka była cena, poprostu podane jest jak wygląda umowa. Dziewczyna z Borka WIelkopolskiego, jak trafi tu to dobrze może zrozumie, że z gówna bata nie ukręci.
-
Nie chodzi o to jaka była, chodzi o to że była inna niż na umowie ;) Wiem jak rynek wygląda - serio, poproś admina o wykasowanie tego wątku.
Pozdrawiam i nic sie nie martw :) Głowice padają, auta sie psują, postąpiłeś fer.
-
Jak jesteś osobą prywatną i nie prowadzisz działalności w stylu komis to nie musisz znać się na mechanice i znać wszystkich wad samochodu.