ale zeby latem na zimowych jezdzic..
Wersja do druku
ale zeby latem na zimowych jezdzic..
Pięęęęękna :) Bardzo podoba mi się ten kolorek :)
przy wiekszym obciazeniu delikatnie obciera tylne lewe kolo - musze sprawdzic konty..Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
jesli na przod wloze 5mm dystans to kolo nie ma utrzymania na piascie i musze z 1mm
ztoczyc felge by zalozyc pierscien centrujacy
te 18ki z rantem byly faktycznie piekneale przy 18'' ten rant je tylko pomniejszal :/ ,gdyby
to byly 19ki to bym nigdy sie ich nie pozbyl , i pozakladal na kazdej srubie inne
zabezpieczenie :hah:
jeszcze troche pracy i $ mnie czeka przy niej ... - ale nie wszystko na raz ! ;)
:papa:
Nie moglem sie przekonac jakos do tych Alpin - ale dopiero po ich zalozeniu :faint:Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
Spocik nawet maly trzeba urzadzic jak tylko swoja poskladac.. :/
mialem 9,5 et28 i 2cm dystans i naprawde obcieralo przy obciazeniu.. ale moze przez opone 285.. i moja byla 35 z tylu nizej a z czasem nawet wiecej.. :?
tutaj wydaje mi sie ze jak mocno bedzie obciazony to bedzie obcierac .. tu masz co prawda 255 i 9,5 J ale ET25..
jesli zdejmiesz 1 mm z przedniej felgi to pomniejszysz ET.. wiec po co zakladac 5mm skoro mniejszysz ET.. lepiej zakladaj 1cm i tyle jesli juz ;)
ale ja chce zdjac 1mm z otworu centrujacego.. ;)Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
z tylu zaladowalem 3 osoby tak,ze do polowy opony nie bylo widac :shock: i delikatnie przycierala tylko lewa strona - ale musze sprawdzic katy i tak ...
Nie zapomniełes o czyms ?!
- przypomniales mi ... PWCytat:
Zamieszczone przez Tomar
Jest lala-a z tego co piszesz będzie jeszcze piękniejsza ;)
Pozdro :)
Grabol - a weź no wrzuć kilka zbliżeń na te Twoje światełka z przodu... Ciekaw jestem czy wyszło tak samo zacnie jak poprzednio :cool: