Ty nawet swoje chcesz na 2 koniec PL dostarczyć ;).
Wersja do druku
Ty nawet swoje chcesz na 2 koniec PL dostarczyć ;).
Sugerujesz, że mam dla kogoś (tzn Ciebie) ryzykować pościg z Amstaffem albo obicie ryja? Nie znam typa zapewne :D to nie ja straciłem 3,5k, ja tylko służę poradą, hehehe
Jakub, o klienta trzeba dbać, takiego jestem zdania :) Nie chce mi się bawić w dokładne pakowanie, zamawianie kurierów i czekanie na pajaca który się spóźni o dwa dni. Prościej zalać ropki do kombiaka i zrobić sobie wycieczkę ;-)
W zadnym przypadku niczego nie sugeruje.Po co sobie brudzić rece o tego typu rzeczy.Jestem zdania, ze uda sie wszystko dobrze zalatwic choc ten kurier sie spoznia, moze jutro bedzie.
Jak się sprawa potoczyła?.
Przyjechał kurier zabral te klamoty, ktore spakowałem i poki co czekam az to dojdzie do niego.
Generalnie jestem na siebie zły, ze chciałem z nim ubic jakis interes.
Tylny zderzak niby taki jak powinienem mieć, a u mnie 6 srub na tylnej scianie, a u niego 4.
Wkurzają mnie takie rzeczy-wydaje mi się, ze v12 w w140 ma wszystko inne niz pozostale wersje silnikowe.
Sorki, ze post pod postem, ale sprawa ma juz swoj finał
Przyszła następna nakladka, zbiorniczek, zapomniany slizg i kratki wentylacyjne z tylnego tunelu.
Oczywiscie nakladka w lepszym stanie jak pan zapewniał.Tylko uderzona pośrodku.Zbiorniczek nadal inny, ale juz chociaz podobny.
Za reflektory, silniczki, blotnik oddał dzis kase-1090zł.Za przesyłki zwrotne nie zapłaciłem ani grosza.
Z jednej strony uczciwy...