Ty Tygusia wpadaj na spot a nie rób tu scen, albo chociaż fotę wrzuć, bo to że masz zgrabne ciałko w avatarze fajnie, ale nie wiadomo czy pasztet nie jesteś ;D
PS Ktoś numer tel rozdawał? Chyba się nie załapałem :zzz:
Wersja do druku
Ty Tygusia wpadaj na spot a nie rób tu scen, albo chociaż fotę wrzuć, bo to że masz zgrabne ciałko w avatarze fajnie, ale nie wiadomo czy pasztet nie jesteś ;D
PS Ktoś numer tel rozdawał? Chyba się nie załapałem :zzz:
święte słowa Panie Dzjeju.....Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Szwagier ale na dwa popychacze to sie chyba liczy nie ???
heheheh
Easy
Anatol bardzo dokladnie zrozumialam Twoje pytanie kto to taki...juz wczesniej w dziale przedstaw siebie i swoja siodemke byl poruszony temat kto i po co nie tutaj sciagnal...wiec powtorze specjalnie dla Ciebie." Kto to taki? Nie moge udzielic takiej infrmacji poniewaz taki mam uklad z owa osoba przykro mi ale moje slowo jest w tym momencie dla mnie wazniejsze niz Wasza ciekawosc... po co mnie tutaj przyciagnal ?? Zapewne po to ze lubie BMW ale widac kobiecie tego nie wolno bo odrazu banda Wilkow sie na nia rzuca??!! Mozecie sobie pisac na moj temat co chcecie mnie to nie rusza...Easy a Ty naprawde masz zbyt wysokie mniemanie o sobie i wiesz co chlopaku zal mi Ciebie...
chłopaku ?????????????????
matko boska beemwoska ...ty to słyszysz i nie grzmisz:))
buahahahahahah... nie no znoffu padam , ostatnio byłem troszke nie zbyt wesoły ale muszę przyznac ze ostatnio coraz bardziej forum mnie rozwesela....
spróbuje ci coś wytłumaczyć
wiekszość z nas zna sie tutaj osobiście i nie tylko..
jesli ktoś kto cie tu zaprosił woli pozostac w ukryciu ..jego sprawa...czasem tezbym wolał zanim stanie coś co spowoduje ze bede sie musiał wstydzić za kogoś kogo gdzies wysłałem:))))))))))
wcale nie jesteśmy sexistowskimi szowinistami bo jest tu wiele kobiet i odziwo dobrze sie z nami czują..
ale ..jesli dalej bedziesz zadzierac nosa i próbować sikac wyżej niż nosisz sikawke....skończy sie tak ze po pierwsze..nasikasz sobie na brodę a po drugie jedynym twoim rozmówca bedzie ten który tak wstydzi sie bycia ujawnionym...czyli twój tajemniczy wielbiciel:)))
cóz czasem bycie tą drugą ..doprowadza do frustracji życiowej:)))))))))
powodzenia
Easy
Ja zaproponuje troszkę dystansu do siebie samego/samej i tego co dzieje się na forum.
Gdy na ostatnim spocie Easy przyciął mi o gumkach smakowych to odpowiedziałem, że ogarniam tylko truskawkowe! ;D ;D
Easy! Tak było? ;)
Wcale sie nie dąsałem ani nie obrażałem! :D :D
Keep the distance! :P i niech zapanuje pokój :medit:
radoshb a ty chcesz dupczyć czy kompot gotować ??????????????
heheheheeheh
Easy
Dajcie już spokój. Poza tym jak tak czytam tą rozmowę od początku to sam Easy nakręciłeś taką nieprzyjemną dyskusję.
Z resztą rozmowa jest nie na temat tego tematu ;D
Cały Easy!! ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Easy
Cytat:
Zamieszczone przez Damias
uuuuuuuuuuuuuuu
patataj patataj....i przyjechal czarny rumak wioząc czarnego rycerza z mieczem..i ściąl głowe biednemu wieśniakowi Easiemu....
luz bracie luz...widze ze normalnie kółko rózańcowe sie zaczyna tworzyć...
a może rzeczywiście ja tutaj nie pasuje.....
Easy
Co Ty wogóle piszesz? Przecież widać że ta rozmowa do niczego nie prowadzi. Albo ja nie widzę w niej sensu. Ale ok, nie moja rozmowa to się wtrącam.
Huussssaaaaa ;D ;D ;D
spokój
luz
:medit:
itd :D