Auto chyba kojarzę było jakiś czas temu na mobile cena ok 1000e nie pamiętam dokładnie. Była to jedna z tańszych sprawnych 750. Co do przebiegu to myślę, że normalny ktoś kto kupuje nowe e38 to po by jeździć sporo na trasach. Nie tylko do kościoła i marketu. Może ludzie to sobie kiedyś uświadomią. Trafić 20letnie auto tej klasy na zachodzie z przebiegiem 200-250kkm jest naprawdę trudno, a i też tam kręcą liczniki zależy na kogo się trafił. Niektórzy myślą, że w Niemczech to super stan i ori przebiegi:) Nie raz się przekonałem, że jest różnie z tym. Pierwsi właściciele z reguły robią najwięcej km bo są najbardziej zamożni lecz nie jest to regułą. Większość ludzi ten przebieg przeraża ale jestem przekonany, że w połowie e38 z podobnych lat mają podobny tylko nie każdy jest tego świadomy:) Sam robię rocznie ok 35-40tys km, ale nie tylko moją siódemką bo mi szkoda. Wiem, że gdybym jeździł tyle co bym chciał i później zdecydował się na sprzedaż. To bym jej nie sprzedał bo by na liczniku bylo ponad 500tys km.