o dzięki za cynk może szpoper coś poradzi
Wersja do druku
o dzięki za cynk może szpoper coś poradzi
właśnie dzwoniłem do szpopera już wszystko wiem ma te zębatki na sprzedaż nie wiem ile sztuk ale ciągle ma i może mieć cena 150 za szt dorabiane ze stali więc powinny już wytrzymać (sądzę że nas przeżyją).
to nr do szpopera w sprawie tych zębatek 508958711
i wsio wiadomo ;) , teraz tylko zobacze na magazynie ile zostało
ps. qba740 włącz pw bo nie moge odpisywac ;)
Szanowni,
czy ktos z Was posiada elektryczna rolete tylniej szyby "na luzie" tzn nie zainstalowana w aucie? Chcialbym prosic Was o fotografie wiazki do tej rolety, lub moze ktos ma na sprzedaz taka wiazke?
bede zobowiazany za pomoc
A ma ktos moze niepotrzebna stara zebatke na zbyciu przygarnal bym to bo u mnie w miescie mam tokarza i bym podjechal zeby mi dorobil a niechce mi sie rozbierac auta zeby ta zebatke wymontowac.
Tom,
jezeli dorobilbys zebatke metalowa na podstawie podeslanej przez kogos to i tak czeka Cie rozbieranie auta :p
Wiem :) ale po pierwsze primo nie wiem ile tokarz wezmie za dorobienie poki mu tego cuda nie pokaze i czy wogole mi dorobi a niechce na prozno rozbierac auta
po drugie narazie auto jest mi potrzebne a jak rozbiore to uziemione
Tylko troche duzo pierdzielenia bedzie, wyjmowac siedzenia potem zakladac i potem znowu wyjmowac i w koncu moze sie okazac ze nikt mi tej zebatki nie dorobi i niepotrzebne to moje rozbieranie.
Takze moze zakonczmy na tym po co mi zuzyta zebatka.
Ponawiam prosbe o kontakt jezeli ktos posiada niepotrzebna stara zebatke.