Czerwone autko niepokoi ale wygląda ze gosciu dokładnie nie wie co sprzedaje bo to nie sa sportowe siedzenia i szyby sa chyba podwójne. Ale ogólnie robi wrażenie tu u nas w uk mozna pomazyc o polowie tego wyposazenia.
Wersja do druku
Czerwone autko niepokoi ale wygląda ze gosciu dokładnie nie wie co sprzedaje bo to nie sa sportowe siedzenia i szyby sa chyba podwójne. Ale ogólnie robi wrażenie tu u nas w uk mozna pomazyc o polowie tego wyposazenia.
Haczyk w sensie: nie za tani, jak na takie wyposażenie? Ja szukałem z podwójną klimą, ale dla pozostałego wyposażenia jakie ma to auto, przeżyłbym jej brak ;)
Ale to jest klimatyzacja dwu strefowe tylko nie masz osobnej regulacji mocy wiatraka pasażera. Więc bardzo niewielki minus.
Trzeba dopłacić 7 tysięcy opłat. Auto kozak rzeczywiście. Dzwoniłem wcześniej do gościa i jest trochę niemrawy. Na pytania odpowiadał "a skąd ja mam to wiedzieć". Sam nie wiedział ile za ten samochód chce.
Dla mnie bardziej podejrzaną aukcją jest ta:
http://allegro.pl/bmw-730d-e65-skora...152576418.html
+kolor
+wyposażenie ok
+lakier na zdjęciach wygląda ok
-cena podejrzanie niska
-prawdopodobnie wymieniana kierownica
-sfatygowany fotel kierowcy
Auto mi się podoba, ale nie przekonuje mnie jego cena niestety :( I mam kawał drogi do tego miejsca.
Mysłałem, że wiecie że jeszcze opłaty :)
Że gość niemrawy nie znaczy że i auto takie :) Ja czasami tez tak gadam, jak juz słysze niemrawe pytania to wiem kto kupi a kto nie :)
Z tymi opłatami to było pewne bo przecież auto na niemieckich blachach i w opisie nie było ze po opłatach a tym się normalnie chwala.
Dla mnie przegrana to też frajda liczy się zabawa ale uwierz mi sscigałem się z 330d o mocy 300km i wygrało ale bez szału także wątpię by sporo cięższe i trochę słabsze e65 dało radę:-) i proszę nie podniecaj się tak czasem 0-100 podaj lepiej 100-200:-)
Aha i ktoś tu oferować że jak wygram dostanę jego auto?? Ciekawe.. No chyba że przed wyścigiem szybko pójdzie zrobić maksymalnie program:-)
Dawno, dawno temu, była taka gra: NFS 4 High Stakes. Tam w trybie "Career" co jakiś czas był wyścig jeden na jednego o auto przeciwnika, ale to była tylko gra. Że w realu ktoś chce pójść na coś takiego, to bym nie przypuszczał :P
A ja bym tam z chęcią popatrzył jak Riki po d.. dostaje :)
Bo jego pewność granicząca z obsesją we wiarę w kopciucha już mnie irytować zaczyna,
Bo nawet jak na starcie 745 dostanie od Niutona w d... to powyżej 180-200 nie wierze żeby nie odeszła kopciucha
A wiem że Zdzira mam tam troszkę mocy zatem myślę osobiście że Riki dostał by w d...