Naprawdę teraz wygląda zawodowo tylko piszesz że żadnej polerki nie było a przecież świeci się jak psu j......a. No to taki zadbany lakier był czy co?
Wersja do druku
Naprawdę teraz wygląda zawodowo tylko piszesz że żadnej polerki nie było a przecież świeci się jak psu j......a. No to taki zadbany lakier był czy co?
Jak dla mnie to już lepiej to e38 wygląda na tym co jest niż będzie na stylingu 176 ale to moje odczucie
Dzuda dobra robota. Srodek wyglada mega. Dobre rolki zrobia robote. Jak zapelnie skarbonke to tez sie zajme wnetrzem :) tym bardziej po tych fotkach co zapodales :)
Pzdr
Dziś kupiłem styl 95 w dobrych pieniądzach. Uważam, że za taką kwotę nie kupi się ładniejszychyba felg w tym rozmiarze. Czy zostaną, tego jeszcze nie wiem. Będę dalej śledził oferty.
Lakier hmm... w złym stanie nie jest, chociaż na kilku elementach coś się dzieje (małe ryski lub wgniotki ). Będzie to poprawiane i rozważę malowanie całego auta by uniknąć odcieni itp.
Styl 95 choć popularny to wg.mnie jeden z ładniejszych z orgin.
Witamy manual spoko :)
Felgi będą spoko ;) Stargowałeś jeszcze czy już się nie udało? :D
Co do telefonu to mam takie samo zdanie. Gdybym miał E38 to pierwszą rzeczą jaką bym zrobił to szukał podłokietnika bez tego śmiecia pod łokciem :P