ttrol to chociaż napisz czy udało ci się jakis rabat wynegocjować.
Wersja do druku
ttrol to chociaż napisz czy udało ci się jakis rabat wynegocjować.
Tak, z rabatem nie ma problemu, jest progresywny wraz z kwotą zamówienia ponad rabaty z pakietu 7+.
Tylko kwoty muszą być odpowiednie, ale do zrobienia w grupie.
Szkoda że tak fajna idea tak szybko upadła.
@ttrol
Nikt nie przeszkodził nikomu w tym temacie zbierać danych do zbiorowego zamówienia.
Kazdy dobrze wie o jakim sklepie mówimy a w razie wątpliwości może zapytać organizatora akcji przez PW.
W razie niedomówień lub problemów w trakcie realizacji zamówień - osoba odpowiedzialna jest organizator przedsięwzięcia a nie moderator lub admin (to chyba jest jasna sprawa).
Nie tylko ty udzielasz i czerpiesz informacje z 7er.pl.
Robi to duza grupa ludzi, także ja i inni moderatorzy i admini - za darmo.
Usuniecie linka nie ma nic wspólnego ze sponsorem forum.
Jezeli chodzi o finanse forum to od samego poczatku w duzej mierze koszta jego funkcjonowania pokrywają jego właściciele z własnej kieszeni.
Sam serwer to koszt ok. 1000 zl. za rok.
Dochodza do tego oplaty za domeny, licencje skryptu forum i zewnętrzna pomoc techniczna w nagłych przypadkach.
Użytkownicy nie ponoszą żadnych kosztów !
Pozwol prosze ze w takim przypadku niektóre decyzje podejmować będzie administracja a nie użytkownicy forum.
szkoda naprawdę, sam miałbym kilka gratów do nabycia :(
Panowie, dajcie sobie spokój, bo te licytacje do niczego Was nie doprowadzą.
Wracając do tematu...
Niech ktoś kumaty w temacie "page rank" wyjaśni wszystkim o co tak naprawdę chodzi w tej sprawie.
Irek, ale każdy wie co to jest page rank, ale czy to tak naprawdę przeszkadza, żeby nabijać komuś kto jest nam jako użytkownikom forum przychylny i pomocny.
W ciągu 36 godzin temat ma ponad tysiąc wyświetleń, niech połowa zrobi zakupy za 100 PLN to rabat by nas zmiażdżył. Wystarczyłoby, żeby forum się dogadało z firmą i wzięło parę procent od tych cyklicznych transakcji. Myślę, że użytkownicy nie mieli by nić przeciwko.
Wtedy dopiero byśmy rządzili jako forum. Admini byliby zadowoleni, a użytkownicy za przychylną akcję całowali by Was po rękach.
A tak to ja na końcu zostałem zmieszany, za doskonały pomysł jakby na to nie patrzeć.
najlepszym rozwiązaniem byłoby zaproponowanie firmie litewskiej reklame na forum 7 er. niech kłada kapuche i każdy bedzie mial łatwy dostępa co za tym idzie zbiorowe zakupy lecz uważam ze zbiorowe zakupy to bezsens gdyż nigdy sie w tym nie dogadacie, to tak jak na spoty że ma być 20 osób a przyjezdza 5