-
Dzięki, też myslę ze duża navi dodaje uroku. Kolo zimowe jak na zimę sie nadaje male kolo z duza opona nadaje sie na zimowe drogi calkiem dobrze wyglad to drugorzędna sprawa choc jak z 16" to im pelniejsze tym lepiej wygladaja na baloniastej oponie wg mnie.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Można pomyśleć o stylingach 61, są duzo lepsze niz te co masz na zime bo to chyba najbardziej nudne felgi w e38
-
Wg mnie "szprychy" w malym rozmiarze sa tragiczne. To wolę nudne koło zresztą to zimówka, ew styling 25 mogl bym rozważyc albo cos w 17/18"
-
Co za pechowy dzien jak nic sie nie dzialo to nic nie zamieszczalem ale dzis umowiona wymiana piast oraz kol na letni komplet wchodzi czlowiek do samochodu i tu nie mila niespodzianka w postaci peknietej szyby czolowej... i znow wydadki....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0c4714f591.jpg
Umowiona juz wymiana na wtorek ale mozna sie zdenerwowac:/
PS: wybiera sie ktos do Warszawy badz osoby z Warszawy beda na I otwartym zlocie BMW Klub Warszawa?
-
Nie przejmuj się nie tylko TY masz do tyłu :( ja też
oddałem moto na serwis i mi ujeb*** lampę tylna i porysowali błotnik
takie życie w dobrobycie :)
-
-
Samochod pojechał do Warszawy. Żal było sprzedawać ale czas coś zmienić. Myśle ze jeszcze w przyszłości zagości napewno e38 u mnie tylko tym razem v12 w longu :) taka mam nadzieje. Pozdrawiam cale grono :)
-
No to mamy nadzieję, że do zobaczenia ;)
:closed_2: