-
Ja też bym nie wymagał logic7 bo jak ktoś jest melomanem to usłyszy od razu że to żadne fajerwerki. Nie ma seryjnych bardzo dobrych systemów audio. No chyba że Naim w Bentleyu naprzykład ale to nie ta liga. U siebie w F02 mam teraz ten nowszy Logic7 harman kardon i nie jest to jakaś rewelacja. Szukaj tego longa V8 w benzynie a będziesz zadowolony. Roznica w spalaniu jest minimalna, powiedziałbym że żadna.
A jeśli chodzi o uszczelniacze to dużo serwisów robi to już bez ściągania głowic i auto nie puszcza już białego dymka.
-
euro_tuned - dzięki za odpowiedź
Powiedzcie mi czy ten samochód wymaga ASO ? Czy może być warsztat, który od wielu lat specjalizuje się w BMW ? Najbliższe ASO BMW mam we Wrocławiu.
Czy ktoś mógłby odpowiedzieć na pytania z wcześniejszego posta, byłbym wdzięczny ?
-
Napisz skąd jesteś, ktoś z tego rejonu poleci ci jakiś warsztat. Generalnie nie polecamy aso, omijmamy szerokim łukiem ;)
-
Z Opola, a tutaj to wiem, że od BMW jest tylko M-auto przy ul. Spokojnej.
-
Chłopaki ze Spokojnej ogarniają wymianę uszczelniaczy bez zdejmowania głowic. Koszt robocizny z tego co pamiętam to ok 1500zł + części. Jeśli będziesz chciał zakładać gaz to w Opolu raczej nie ma nikogo godnego polecenia. Jest za to bardzo dobry warsztat w Strzelcach Opolskich. Ja właśnie tam zakładałem do mojej 750. Na lpg przejechałem do tej pory coś koło 10k km i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. W razie jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to pisz na priv.
-
krapkov - dzięki za opinię, a co powiesz o OSG przy ul. oleskiej (za PZMotem ) ? Zakładali LPG do A8 W12 i Phaetona. Co możesz o nich powiedzieć ?
-
Zakład znam, widziałem jakąś ich instalację w jakimś mniejszym samochodzie i ja osobiście bym ich nie polecił, ale zrobisz jak uważasz. Do tego motoru trzeba naprawdę kumatego gaziarza. Popatrz na lpg-forum tam znajdziesz zdjęcia mojej instalki. Jeśli nie strzelce opolskie to mogę śmiało polecić również na przykład Vgaz z Wilczyc koło Wrocławia.
-
Pod Opolem polecam Damiana z ICCG.
http://www.iccg.pl/index.php?option=...d=6&Itemid=435
Zakładał LPG do naprawdę mocnego silnika z 2 turbimnami i wszystko jak w najlepszym porządku.
Moc auta rzędu 520Km więc naprawdę zna się na rzeczy.
-
okey, pomińmy temat LPG, najpierw muszę mieć samochód :D czy mógłby ktoś odpowiedzieć mi na moje pytania ze wcześniejszych postów ?
-
Zobacz to cacko:
http://allegro.pl/bmw-745d-330km-22-...452297644.html
Co prawda nie full, ale godna uwagi.