Witam
im dłuzej będziesz gościł na tym forum tym bardziej będziesz przekonany że dużo jej brakuje do "pełnej opcji" :D
pozdr.
Wersja do druku
Witam
im dłuzej będziesz gościł na tym forum tym bardziej będziesz przekonany że dużo jej brakuje do "pełnej opcji" :D
pozdr.
Witam, wyraźnie szczęśliwego posiadacza 7er ;D
A skąd możesz to wiedzieć ??? Dobrze wiem że nie ma w seri 7 pojęcia pełne wyposażenie bo co chwilę dokładali coś nowego. Zresztą zapewne nie ma dwóch takich samych bo właściciel mógł sobie zawsze cos zamówić. Dla mnie osobiście to co jest jest wyposażeniem pełnym na tamte czasy. Zdaje sobię sprawę że może nie byc jakiegoś drobiazgu i ktoś mi powie że to nie jest juz pełne wyposażenie :-) I ok, miałem się tutaj przdstawić a nie dyskutować na temat wyposażenia. Więc witajcie jeszcze raz :PCytat:
Zamieszczone przez Saillupus
Witam ! :)
Witam serdecznie.
Wygląda ładnie, powiedź o niej coś więcej, bo "pełne wyposażenie" ma na tym forum każdy :D Apropo - da się kupić podgrzewaną kierownicę do E38? :>
Witam Ładny Wózzz :D do dziś nie wiedziałem ze podgrzewana kierownica istnieje :D
pozdrawiam
Akurat nie każdy bo nie istnieje takie pojęcie..... ;DCytat:
Zamieszczone przez Karol_ZKS
Każdy ma Indyviduala ... bo każdy jest inny ...... :hah: :hah: :hah:
Witam, widze ze auto zakupione z mojego wojewodztwa, z Ketrzyna.
A tak na marginesie ladny samochodzik, mam nadzieje ze na wiosne masz jakies ladne fele... ;)
Pozdro
Jak chcecie zobaczyc pelna opcje 750 z 95 to poproscie Nahornego o wiecej fotek:)
Cytat:
Zamieszczone przez Straszny Wladek
Ja bym chciał bo nawet w fabryce takiej nie widzieli .... ;D ;D ;D ;D