pewnie cos w granicach 300 pln nie ?
Wersja do druku
pewnie cos w granicach 300 pln nie ?
Wnetrze kasztan straszny, mam nadzieje ze doprowadzisz je do ładu, jaki przebieg?
Ale z zewnątrz wygląda bardzo ładnie i młodo :)
Skóra do wyczyszczenia i będzie malinka. Mnie się podoba!
Nie rozumiem stwierdzenia kasztan. Sa gorsze wnętrza ale każde można doprowadzić do ideału. Przebieg 282900 do 264000 serwisowania. Ale ostatnie tysiące była zaniedbana i musiał nią jeździć ktoś o dużej wadze... teraz odrzyla...
PS. Pokaz mi swoje bo jestem ciekaw jak wygląda nie kasztan...
Poszukaj w tym dziale to zobaczysz moje, zawsze śmieszy mnie to że jak pokazuje ktoś auta w dziale allegro, to od razu raban że wnętrze zciachane że ma milion przejechane itd itp a jak ktoś pokazuje takie coś w dziale witam to jest uuuu ale ładna ale śliczna...
Czego nie zrozumiałeś ? Wnętrze masz bardzo brzydkie aktualnie, ale do odratowania, powodzenia.
Ja nie naleze do tych osób. I też wiem ile czasu pracy (kłótni z przyszłą żoną) poświęciłem. A ty odnawialnej skórę? Czy już taka miałeś?
Mysle że moja nie jest aż tak zniszczona jak napisałeś bo zdjęcia są bardzo ostre i dokładne bo chciałem właśnie pokazać wszystko. I posłuchać opinie. Na żywo wygląda lepiej mniej widać. PS. Jeśli pracowałeś przy skórze napisz mi proszę co uważasz o leader centrum i czego ty używałem.
Nie odnawiałem, taką mam, o czarną łatwiej się dba. Raz na jakiś czas używam mleczka do skóry, nic specjalnego, raczej standardowy produkt z średniej półki nawet nie pamiętam nazwy. Najgorzej jest zapuścić, potem już ciężko wrócić do ładnej... podobnie masz np z dywanikami. Porządne pranie by im się przydało tak jak całej wykładziny w środku.
Jest kilka dużych for detailingowych i tam na pewno znajdziesz mnóstwo informacji na temat odświeżania i pielęgnacji skóry, wraz z wykazem używanych środków i opinii o nich z pierwszej ręki.
Np: http://detailingclub.pl/topic/2868-a...nie-tapicerki/
Czytaj, kupuj sprzęt, działaj i pochwal się efektem !
Ja bym strzelił porządną polerkę kloszy, bo albo to światło tak pada, albo są tak matowe. Reszta git majonez :)
Najlepiej jest im wyslac zaglowek aby dobrali zblizona farbe do tego co masz w aucie.Jesli dobierali na podstawie kodu farby lub nazwy i nie bedziesz regenerowac wszystkich foteli to bedzie widoczna roznica odcieni.