Ale az tak? Obym sie mylil, bo F01 strasznie mi sie podoba!!Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Moze pozostale dwa sie jeszcze nie dodzwonily do ASO?!
Wersja do druku
Ale az tak? Obym sie mylil, bo F01 strasznie mi sie podoba!!Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Moze pozostale dwa sie jeszcze nie dodzwonily do ASO?!
Dopiero środa Sylwek , daj im czas do końca tygodnia .... ;D
:hah: :hah: :hah:
To bardzo dobre!!!
Do piatku jeszcze jeden idzie na drogi!!
Moze zawiodły hamulce i właściciel zginął, moze auta sie spaliły i narazie dodzwonili sie tylko na straż pożarną :D Cholera go wie :) Tak czy inaczej podoba mi sie, szajs na pewno jak wszystko co teraz produkują, ale przynajmniej jest to duża kupa szajsu a nie odszajsowany niedlanos itp ;)Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Miejmy nadzieję że powstanie pewnie w przeciągu najbliższych lat lift F01 będzie już dopieszczony :)
Sam jestem ciekawy i chętnie się przejadę przy najbliższej okazji... Co do artykułu, Radosh, takie teksty są zazwyczaj sponsorowane, więc nie ma się co podniecać... W takich testach zwykle wszystko jest ok, a auta są specjalnie przygotowane.
Podoba mi się F01, ale już nie tak jak E32 czy E38... We wspomnianych dwóch modelach zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Do E65/66 musiałem się długo przekonywać. Zobaczymy, może z czasem i na F01 będę patrzył bezkrytycznie...
Ja się nie podniecam artykułem ani F01. Zobacz mouje posty wyżej ;) Sam krytycznie patrze na to auto. Link wkleiłem jako ciekawostke :DCytat:
Zamieszczone przez mackaroon
Z końcową oceną zaczekam jednak na własne doświadczenia z tym pojazdem.
Żeby autorytatywnie się wypowiadać trzeba wysłuchać uwag krytycznych i pochwalczych, a najważniejsze to samemu dotknąć i przejechać się . . :P
Radosh bez urazy... To nie była osobista wycieczka... Raczej komentarz, że rzeczywiście trzeba "pomacać i polizać" samemu... :)
Bo najlepiej to by było jakby się pojawił teraz nowy temat w dziale "Przedstaw się..." a brzmiał by "Cześć jestem .... i mam F01 z 2008r" :D Wtedy wszyscy serdecznie witamy kolegę (lub koleżankę) i szybko organizujemy spota tak żeby nowemu bardzo pasowało ;D Frekwencja pewnie była by spora i każdy by sobie pomacał nową zabawkę a może i jakieś przejażdżki by się odbyły :D
:hah: ;D ;)