-
ok no to moze takie miejsce
https://www.google.pl/maps/dir//54.3...m3!4m2!1m0!1m0
najłatwiej tam trafić z każdej strony. parking przy auchan a spotkalibyśmy się przy nurtauto bo tam zawsze jest pusto :D
godzina np 15.00 i można wyskoczyć na obiad czy poszaleć na kartach tak żeby coś się działo a jak chętni na gokarty to dajcie znać zarezerwuje tor tu info http://pitstop-gdansk.pl/
no i na 19.00 pojedziemy do chłopakow 3city. co wy na to?
-
Jak najbardziej Panowie jestem za ;) lokalizacja naprawdę banalna także ok a co do gokartów to tylko kwestia pogody myślę i chęci. Hmmm obiadzik jak najbardziej nawet wskazany jest ;) Nic tylko szykować się na spota :D Pakuje siebie i swoją panią no i oczywiście zawitamy na nim :)
-
Super. Ja tez zabiore swoja pania.... A balem sie ze znow bede musial zostawic w domu
wyslano z kosmosu za pomoca satelity
-
czasem wiadomo lepiej jak by zostawic balast w domu, ale czego tez nie robi sie dla naszych kobiet ;) takze planowane przybycie 22.03 godz. 15 Gdansk parking przy Nurtauto ;) chetni przybywajcie :car:
-
Ok no i bajadera. A wiec czekamy na potwierdzenie reszty.
22.03 godz. 15.00 parking jak wyzej
1.cichygda+ cicha
wyslano z kosmosu za pomoca satelity
-
22.03 godz. 15.00 Gdansk parking przy Nurtauto
1.cichygda
2.Pawik83
-
1.cichygda
2.Pawik83 +Pawikowa
3.orzech (może z żoną ale raczej sam) na 90% bo akurat mi dyżur nocny wpada ale ogarnę temat postaram się zamienić :)
-
1.cichygda+cicha
2.Pawik83 +Pawikowa
3.orzech (może z żoną ale raczej sam) na 90% bo akurat mi dyżur nocny wpada ale ogarnę temat postaram się zamienić :)
-
Ja także dobijam do klimatu:) i mój koleś czy beda ode mnie z malborka 2 auta.
1.cichygda+cicha
2.Pawik83 +Pawikowa
4.bawaramen +.......hmmm musze pomysleć:)
5. wermi
-
Ja także dobijam do klimatu:) i mój koleś czy beda ode mnie z malborka 2 auta.
1.cichygda+cicha
2.Pawik83 +Pawikowa
4.bawaramen +.......hmmm musze pomysleć:)
5. wermi
6. KTsquad + moja kochana Pani ;)
I oby taka ekipa się utrzymała do 22.03 bo naprawdę był by szał chłopaków z 3city że tyle naszych pięknych bawarek zawita :peace: