I jak oględziny? Kupiona już?
Wersja do druku
I jak oględziny? Kupiona już?
Oględziny jutro, jeśli wszystko ok. Jadę w przyszły weekend.
wysłane z mojego fona za pomocą Tapatalk 2
Długo to trwa jak na takie ładne auto ;)
Racja, jakby mi zależało już byłbym w drodze do DE...
bo to jest takie masło maślane, jak mi sie moja 750 uwidziała to zobaczylem ja o 15 tej a o 16 tej bylem w drodze i rano stala w garażu.
gdybym był sprzedającym i ktos by sie po auto wybierał dwa tygodnie to z samej zasady bym mu tego nie sprzedal bo od razu widac zdecydowane niezdecydowanie.
Na szczęście ja to nie Ty. Raz przejechałem na pusto 2200 km. Do wczoraj miałem kompresoterapię nogi ... poczytaj sobie o obrzęku limfatycznym to podyskutujemy , poza tym jestem w trakcie permanentnej chemii.. . Nie znacie sytacji, to proszę, się nie wypowiadajcie ...
wysłane z mojego fona za pomocą Tapatalk 2
kolego szczescie to ty masz ze ja nie jestem sprzedającym, jaki ma sens zawracanie glowy i zabieranie czasu innym uzytkownikom forum zeby oceniali dopowiadali cos czego najprawdopodobniej nie bedzie.
to jest forum dotyczace serii 7 a nie forum lecznicze czy tym podobne.
wiec jesli nie masz zamiaru nic kupowac i zrobiles sobie posta dla picu to poprostu to napisz i tyle
Forum samochodowe czy forum o kotach -obojętne. Kolega jak sam pisze ma teraz ciężkie chwile to i tak szacun że myśli w tym wszystkim jeszcze o tak błahych rzeczach jak kupno auta i na dodatek 750. Emilyo DUŻO zdrówka życzę ;)
@impex1950, widzę nie potrafisz zrozumieć, że ktoś jest w trakcie leczenia i dopiero po jego skończeniu pojedzie po auto.
Ja swoją E32 kupowałem będąc za granicą, wysłałem facetowi w kraju zaliczkę i auto czekało na mnie przez 3 tygodnie, a facet nie miał pewności, że je po oględzinach kupie. Jak ktoś nie ma parcia na sprzedaż to uszanuje potencjalnego klienta i poczeka. Widocznie nie każdy jest tak nadgorliwy jak Ty.