Ja pi...lę kupować suva, żeby potem go obniżać :frusty:
Wersja do druku
Ja pi...lę kupować suva, żeby potem go obniżać :frusty:
Jak tak czytam niektóre wypowiedzi to aż strach pomyśleć jak ktoś by miał wolne środki i 'stjuningował' by swoje auto to co by z tego wyszło...? ;)
Bo zderzaki takie w tamtym e65 mi się nie podobają po prostu, natomiast felgi 22 są jak najbardziej OK
Michał, z całym szacunkiem ale jeśli porównujesz tamte zderzaki z e65, do tych, to nie będę dyskutował, bo ani ja nie przekonam Ciebie ani Ty mnie więc po co?
natomiast mnie akurat tapicerka czerwona w tej konwencji z czerwonym kolorem się bardzo podoba i nie uważam jej za "meble Agata"
Poza tym Porsche to cały projekt a nie tylko dołożone zderzaki i felgi jak w e65
Co do felg to masz racje w obu autach mi się podobają i nawet jedno je łączy - mianowicie 22 cale
Natomiast widzisz - w e65 są to 22 NO NAME a w Porsche felgi ASANTI czyli marka i jakość sama w sobie i tez nie ma co porównywać tych 2 rodzajów felg
Założyłem ten temat, bo mnie jak na początku napisałem, bardzo się ten projekt i auto podoba, natomiast zadałem też pytanie jak WY wielbiciele BMW oceniacie go i masz zatem jak najbardziej prawo napisać co napisałeś i zresztą to zrobiłeś- TY i inni
Co do obrażania to ani to moje auto,ani mój pomysł,ani moje wykonanie,ani nawet człowieka (właściciela) nie znam osobiście - zatem nie mam się o co obrazić, każdy ma inny gust,inny smak i inne poczucie estetyki, jak z babami jeden woli czarne inny blondi a jeszcze inny rude
pozdrawiam
ADASIO czy to felgi ''ASZANTI'' czy ''CHINOLUM'' wole nasze słoneczka ;)
masz prawo Jakubie drogi :)
natomiast ja mam prawo aby mi się podobały :)
No pewnie a ja nawet chciał bym widzieć jak by wyglądały na czarnym longu ;) ot tak z czystej ciekawości i Może ( przez duże M ) nawet wtedy bym się dał przekonać ;)
Mi też się widzi
Nieudany jak dla mnie tuning takiego auta to tu mamy:
http://allegro.pl/porsche-cayenne-tu...895755608.html
przy aucie pokazanym na początku to niebo a ziemia
Przód masakra!!!!!a cała reszta jak Cayenne, ja akurat nie jestem przeciwnikiem oklejania aut w mat.