a wiec temat rozwiany :D dzieki za zainteresowanie tematem . :)))
Wersja do druku
a wiec temat rozwiany :D dzieki za zainteresowanie tematem . :)))
Faktycznie ewidentnie robi wałek... Ciekawe czy coś odp albo poprawi ogłoszenie. Znając życie nie... Jak dzwoniłem odnośnie compacta co w ogłoszeniu miał 160 tys a okazało sie że ma nalatane 260 to koleś zlikwidował aukcję ale po 2 tyg znów był z przebiegiem 160 tys... Taki angol to może sie opłacać zrobic dla siebie na klika dobrych lat i aby kwota zakupu, przeróbki, rejestracji nie przekroczyła 15-20 tys za więcej to już nie widze żadnego sensu przerabiania. Myślę że w kwocie sprzedaży np.18 tys amator by się znalazł bez problemu czy to angol czy inne badziewie.
Takich ogłoszeń w internetach jest masa, nie ma co z tym walczyć tylko lepiej odpuścić temat i szukać innego egzemplarza.
Powinien być w TV program, który 24h ostrzega przed takimi ogłoszeniami :)
Po 1 dobrze przerobiony nie byłby taki zły gdyby właściciel napisał o tym info byłoby milej. Po 2gie w angielskiej wersji tego silnika nie ma wersji 230KM do roku 2005 wiec kolejny walek... Ten silnik może mieć max 218 w przelifcie. Czuje ,że właściciel może mieć papiery od innego samochodu specjalnie załatwione tylko po to aby sprzedać to ,,coś''. Ja bym to na policje zgłosił