Niby to fake bo Honda nie ma tablic, a szyba w Astrze też niby gdzieś pęknięta ;)
Wersja do druku
Niby to fake bo Honda nie ma tablic, a szyba w Astrze też niby gdzieś pęknięta ;)
Jeśli chodzi o Bmw to niestety też zdarza mi się widywać agro-BMW i ich właścicieli większość to e36,lub ledwo trzymające się e34 stojace jedym kołem w hucie,Ci młodzi gniewni kupują bmw dla podniesienia swojego ego za pare złoty,bo na prawdziwe Bmw i jego utrzymanie poprostu ich niestać.Nie ważne czym jeżdzisz Bmw, Mercem,Audi itd.. ważne co reprezentujesz na drodze,a dla tego chu....a Kolonia karna w Rosji albo Korei pólnocnej.W Polsce obraz Bmw jest niesprawiedliwy,każdy kumaty człowiek wie że Bmw to jedna z najlepszych marek,steorotyp ;Pali jak smok droga w utrzymaniu i debile jezdza w bmw,ja wiecej debili widze w autach na klapie z znaczkiem tdi na drogach niz w Bmw:)
http://www.wiocha.pl/1051040,Mega-burak-z-BMW kolejny pajac w BMW na szczęście nie u nas...Jak jechał bym z kamerką to nie bał bym sie mu przyłożyć ....
zwykły skur..el wypadało by mu twarz obić
Wystarczyło by wjechać mu perfidnie w bagażnik... Nie wiem czy bym się powstrzymał nawet 7er aby tego nie zrobić. Wina ewidentnie była by tego kolesia... Chociaż w Pl znając nasze prawo to może mnie by zrobili winnym że nie dostosowałem odp. odległości od pojazdu z przodu ;)
szczerzę mówiąc to jakaś masakra może w stereotypie dresa w bmw coś jest następny pijany pajac tym razem chciał przejechać policjanta a slogan pijany kierowca BMW ostatnio nie schodzi z głównych medialnych tematów może faktycznie niektórzy mają mało w spodniach:director:
Ja bym chyba mu wjechał, ale zachował nagranie do sadu dopiero:)
Widzicie jak to jest, ciężko jest nie nacisnąć hamulca i tak po prostu w kogoś uderzyć.....Mamy to zakodowane w podświadomości że zawsze zahamujemy. Nawet jak się chce zrobić dzwona do ubezpieczenia to łatwo nie jest w coś uderzyć z premedytacją...tak słyszałem od znajomych :-).
No tak mowią :D