Czyli wyłączać podświetlone kierunkowskazy itp. :dance:
Wersja do druku
Oj tak.. Pistolet na CO2 robi robote.. Samym wygladem (naprawde niektore wygladaja niemal identycznie jak prawdziwy gnat) czesto wielkich kozaczkow zamieniaja w male dzieci.. :-) Kiedys podczas kontroli policjant sie mnie pytal: po co to panu? Wystarczy powiedziec, ze jestem w klubie ASG ;) Nie ma zadnego prawa zarekwirowac naszej zabawki ;)
Właśnie mówią o nich w faktach.
Jest Video z faktów:
http://fakty.tvn24.pl/aktualnosci,59...ce,378576.html
Jeszcze ze dwóch podobnych niech dorwią i mogą nakręcić odcinek specjalny programu "Ugotowani"
Mnie zawsze oslabia fakt ze media robia sensacje TYLKO jak w zdarzeniu bierze auto marki BMW - pewno jakby koles wysiadl z Poloneza i dal komus w tube to by nikt sie tym nie zainteresowal...
są dwa rodzaje kierowców (przynajmniej dla mediów) kierowca BMW i kierowca samochodu
Kolega od kiedy kupił czarną e34, a to jego pierwsze BMW. Ciągle narzeka na kontrole policyjne hehe.
Ja wczoraj spotkałem się z kolegą na parkingu między blokami - grzebaliśmy przy jego E46 bo coś mu dziwnie silnik chodził. Minął nas powoli patrol, zawrócił i od razu - dobry wieczór, żeby nie było, że Polska policja nic nie robi - telefony i dokumenty do kontroli :RpS_laugh:
Szukanie taniej sensacji dla mas ...
Gdyby BMW "posmarowało" tu i tam media to były by same "ochy i achy".
Moim zdaniem większość dziennikarzy w komercyjnych mediach to "sprzedajne pieski" na zamówienie.