Czyli jednak 7er nie dla wszystkich... To jest jeszcze poziom 3er.
Wersja do druku
bez przesady..... chyba że...
..swoją turbo ropą napewno tak nie zrobisz :-) ale jak masz ponad 300KM to nie upalisz laka???? ja np lubie, a skoro sie da 7er tz ze można :-)
Czyli klasycznie, mamy podział na konserwatystów i reformatorów. Centralnie mi to tito jak kto używa swoje auto. Irytuje mnie natomiast, jak ktoś kupuje e38 za najniższą rynkową cenę myśląc, że złapał Boga za nogi, potem upala i katuje to auto, by wkońcu lamentować i użalać się nad sobą, czemu moje auto tego nie wytrzymało. Rezultat jest taki, że fura idzie w pokrzywy, bo naprawa za droga.
Przecież to nawet komicznie wygląda jak takim wielkim autem ktoś próbuje latać bokiem czy palić bączki :)
I kup później taki driftowóz jako "niekatowany" :chuncky:
Osobiście wyszalałem się kiedyś E36. Nawet gabarytowo bardziej się do tego nadaje :)
Proste. Chcesz szaleć kup sobie e36. Szkoda, że niektórzy myślą odwrotnie. Kupie sobie siódeme i będzie szpan we wsi pod remizą. Potem jest płacz i zgrzytanie zębów, bo trzeba zapukać do providenta po szybką pożyczkę, albo oddać auto za czapkę gruszek nowemu "napaleńcowi" który kupi te zwłoki z myślą, że to przysłowiowa "igła".
kadetem tera! http://www.youtube.com/watch?v=zv3S_g5JW9Q
No właśnie z tym też miałem problem:/ ale się udało :D na początku gonią dwie 3er-y a przy 1:44 wjeżdża siódemka
http://www.youtube.com/watch?v=0ZyOKYyv-lQ
Przy 2:49 proszę wyłączyć dźwięk ;p
nie no bmw za 15 tys zl jest stworzone na naprawde wyższych celow..... ludzie mi sie serce kraja jak czytam takie teksty, samochod w cenie starego focusa a stwprzony przez boga dla jezusa dla wyższych celow, ja ci powiem bezimienny ze nie szaleje pod remizą i na 100% mam bardziej doinwestowane auto od twojego, zarabiam dużo, dużo wkladam do swoich aut, moge se kupic inne nowsze auto a jezdze e38 bo lubie, lubie postawic boka, spalić gume i wykrecić donata 750 w iL'u i naprawde malo mnie interesuje ze ktos sądzi inaczej a jak ci sie nie widzi kupywanie auta od kogos kto wczesniej upalał.... to nie kupuj, kup se nowe i powieś obok matki boskiej i pamiatki z komunii, a ze auto idzie w pokrzywy?? powiem ci ze naprawde wiekszosć palaczy gum wie ile kosztuje zabawa