Widać broni się jak może przed wymianą bo to jego koszt, ale co mnie to obchodzi zresztą zapłaciłem 4000 i tak średnio jestem zadowolony a mechanik może sugerował się tym, że auto ma 20 lat "i na pewno nie ma już tej mocy"...
Wersja do druku
Widać broni się jak może przed wymianą bo to jego koszt, ale co mnie to obchodzi zresztą zapłaciłem 4000 i tak średnio jestem zadowolony a mechanik może sugerował się tym, że auto ma 20 lat "i na pewno nie ma już tej mocy"...
W czwartek jadę na doposażenie drugiego reduktora acr01. Ma ktoś jakieś foty jak to jest upchnięte w m60 bądź m62??? U mnie ten jeden jest za lewym światłem.
No chłopaki nie bądźcie tacy tajemniczy hehe
Podobno dobrym miejscem jest przestrzeń za halogenem przeciwmgielnych, ale nie widziałem takiego rozwiązania osobiście.
No trudno mam nadzieję, że żarówki nie będą mi się palić codziennie :D
http://i1246.photobucket.com/albums/...ps17d4f9cc.jpg
Jedyne co to pilnuj, aby np. jeden z reduktorów nie był zamontowany za wysoko.
Dziś już sprawa została ogarnięta później wstawię zdjęcia jak to wygląda. Mi się podoba ładnie to zrobili i nareszcie wciskam gaz a auto reaguje jak dynamit :RpS_w00t:
No w końcu :D To teraz już widzisz, że po prostu chcieli na Tobie więcej zarobić, montując jeden reduktor :) to dawaj zdjęcia, bo jestem ciekawy jak to upchneli :)