Jak szukasz gdzieś w okolicy Katowic to z przyjemnością pomogę :)
Wersja do druku
Jak szukasz gdzieś w okolicy Katowic to z przyjemnością pomogę :)
Nic już w Polsce, jak już będzie temat w miarę dogadany to napisze...
Obstawiam Drezno :)
Swego czasu widziałem kilka fajnych ogłoszeń od czeskich kolegów :)
ja moze swoja bede sprzedawac
To dawaj ogłoszenie w dziale i linka do aukcji. Zerkniemy ;)
widziales przeciez moja ratovnik :P felgi mam od ciebie :P
To zanim sprzedasz trzeba jakiegoś spota ogarnąć :)
Jak tam poszukiwania autora wątku?
Odświeżę trochę temat, auto które miałem na myśli w niedzielę sprzedało się w ciągu 3 godzin, w poniedziałek o 7 rano jak się dodzwoniłem za pierwszego to było, mimo błagań privat nie chciał przytrzymać auta do wtorku. O 9.30 się sprzedało....
Z nudów zajechaliśmy do Polkowic zobaczyć te e38 o którym mowa w temacie.
Tak więc na początku powiem że, właściciel bardzo fajny człowiek nie mam absolutnie żalu że tam pojechaliśmy bo faktycznie i rzeczowo opisał auto.
Auto z daleka robiło dobre wrażanie, stało przynajmniej prosto, jednak
- auto mocno zardzewiałe moim zdaniem nie do odbudowy dla siebie. Pogniłe głównie drzwi na rogach, od środka pod masą uszczelniającą, spody, nadkola itd (naprawdę mocno)
- uderzone w przód, przesunięty pas, połamane mocowania chłodnicy, wloty itd.
- uderzone w tył zagięta wnęka koła zapasowego, klapa martwa
- silnik zrobił już swoje, ale i tak o niebo lepszy niż w Radomiu, chodził równo ale po rozgrzaniu słychać było vanosy, z inpy błąd termostatu, rozjechane adaptacje z powodu braku katalizatorów i nieszczelnego wydechu,
- skrzynia przełączała dobrze
- świeciła trakcja inpa - kalibracja servotronica, abs ok
- środek, naprawdę był fajny jak był nowy, teraz mocno zniszczony, klawisze na drzwiach powylatywane skóra już popękana i widać było czarne paski, drzewo całe pozadzierane,zagłówek kierowcy przecięty w pól ! jeździła kobita z dużą klamra we włosach i zniszczyła zagłówek. Ogólnie środek mocno zniszczony.
Jechaliśmy na stacje zatankować, kiera przestawiona, hamulce zapowietrzone, zawieszenie wybite.
- błędów mnóstwo od wszystkiego, spowodowane to było kolizją (czujniki pdc światła, wentylator klimy, itp) skrzynia czysta,
- wtryski już nie najlepsze !
Ogólnie auto zamęczone, zakatowane...
Właściciel chce je "odbudować" i później sprzedać więc proszę się wystrzegać w przyszłości....
Ja już swoją perełkę znalazłem, lecę po nią w sobotę... :biggrin-new:
Daj jakieś foty zwiastujące co kupujesz... :)