te co ja zamowilam sa z wkładem weglowym wiec nie musze ich spsikiwac tym plynem?
Wersja do druku
te co ja zamowilam sa z wkładem weglowym wiec nie musze ich spsikiwac tym plynem?
filtry kosztowaly mnie 60zl a kupilem je w bialymstoku w sklepie "Zawady" a nie na allegro, a preparat sluzy do dezynfekcji filtra, takie zabezpieczenie przed "zagrzybieniem" czy jak to zwał
Czyli to jest coś w stylu jak odgrzybiacze do klimatyzacji?
cos w tym stylu, taki nie do odgrzybiania ale zabezpieczający przed plesnią itp
dzisiaj zaglądnełem do filtrów pod maska...masakra ile moze tam sie syfu zebrac....
pytałam sie w ASO ile kosztuja te filtry :) 500zł.bosch-270zł..........one sa z wkładem weglowym :) filtrona-200zl
Moje e 32 1990 rok nie ma filtra kabinowgo albo ja nie potrafię go znaleźć rozebrałem wszystko zgodnie z instrukcją i okazało się że go tam nie ma ??
Gdzie można kupić ten filtr poza aso http://www.bavauto.com/assets/produc...4118391385.jpg i jak to sie fachowo nazywa bo filtr kabinowy to jest ten pod maska a ten to jaki? Chcialem wymienic bo jak zajzalem to takie mocno szare sa te filtry u mnie.
co jest najśmieszniejsze ten filtr wygląda jak filtr do pochłaniaczy kuchennych :) wiecie taki z metra cięty, biały za 5PLN :) może idzie pokombinować i zamiast kupować w ASO kupić filtr w pierwszym lepszym sklepie AGD i dociąć i wymienić przecież sama obudowa się nie niszczy itd.
Filtry takie są produkowane przez FILTRON - nr kat. to K1073A - potrzeba x2. Są to oczywiście filtry węglowe.