WTF??? Macie jakieś aktualne zdjęcie tego gostka? :)
Wersja do druku
WTF??? Macie jakieś aktualne zdjęcie tego gostka? :)
Norbi jesteś z Częstochowy ? A to dziwne bo ten koleś chciał się ze mną w Częstochowie umówić... a co ciekawe na forum bmw klub pl użytkownik o nazwie norbert735iL ma zdjęcie na profilu dokładnie tego samego e32 które mi wysłał ten oszust...
Poza tym dziwny zbieg okoliczności jak napisałem mu, że się dowiedziałem z forum, że to oszust i go tam znają wszyscy, to trochę po tej wiadomości ty napisałeś...
nie mówię, że to ty... Ale to bardzo dziwne...
chyba już komuś podpadł :D
Spokojnie, norbi 735il i tamten wszystkowiedzący na temat e32 gryzoń to dwie różne osoby.
Na bkp norbi 735il ma swoją GALERIĘ i to zapewne z niej czerpał ten bajkopisarz.
Z resztą we wspomnianej galerii widać kto jako pierwszy wpisał komentarz i to jest właśnie gamoń, z którym miałeś zaszczyt podyskutować.
Na bkp jest pełno jego wypocin (dział e32, a później e38 - polecam temat o zakładaniu gazu do e38 v12), ponieważ w odróżnieniu od tutejszego forum, na bkp pozwolono mu ciągnąć błyskotliwą karierę forumowego Dyzmy nieco dłużej.
skoro tak w takim razie przepraszam za moje podejrzenia... Norbi (ten normalny) >> ten koleś zdjęcia też twojego samochodu mi przysłał ;o po tej galerii widzę, tylko że środek z innego...
Yaz czyli rozumiem że na BKP ten z którym miałem przyjemność ma nazwę "norbi_1221" ?
tak ,taką ma nazwę norbi_1221
a tamto BMW sprzedałem koledze z podwórka ok. 2 miesięcy temu
no to fajnie ,że mnie podejrzewałeś ...
nawet nie wiedziałem,że ten sk....l ma moje zdjęcia
jestem za tym ,żeby mu wpie...lic
ostatnio miał kogoś zdjęcia,teraz ma moje zdjęcia ,a później będą jeszcze innego zdjęcia
i na tym się nie skończy
wpisywac się na listę kto pojedzie nim potrząsnąc :
1. ja - pojadę chętnie
Bardzo Cię przepraszam, uważałem tak bo to e32 które masz na zdjęciu w profilu na BKP on mi wysłał, do tego wysłał zdjęcia e32 użytkownika prezE32s i jakieś zdjęcia wnętrza nie wiadomo skąd, pewnie też kogoś z forum... A w dodatku jesteś z Częstochowy co tym bardziej wzbudziło moje podejrzenia... jeszcze raz przepraszam, teraz to mi się wydaje, że on chciał, żebym pomyślał że on to ty... ja nie wiem co to za jebni*ęty człowiek... szkoda słów, zgłosić idiotę na policję i tyle, wiem że oni nic nie zrobią, ale może przynajmniej odwiedzą go i pogadają o prawie :D
Siema . Ten typ jakiś czas temu ubliżał mi na youtube . Ogólnie jest to jakiś idiota . Ponoć kolega ttroll go widział i jego V12 . Tak czy siak stanę na głowię i udupię gościa a na pewno będzie spalony na każdym forum związanym z BMW . Już dopilnuję tego , a jak to nie pomoże to zobaczy na żywo "podkradnięte" bawarki ;)