https://www.youtube.com/watch?featur...&v=XUkJFs04BLQ
coś w temacie...
Wersja do druku
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=XUkJFs04BLQ
coś w temacie...
No żółtka wina jak nic...jak ja ich nienawidzę .....
Co jak co, ale ten Range Rover ma kopa xD ...a mówi się że Range 'ami jeżdżą dżentelmeni xD
@bmw
"j...ne motory... kierowca auta po tym jak go zaatakowali powinien samochodem zabic ilu sie da zanim go dopadna."
@Dzuda
"No żółtka wina jak nic...jak ja ich nienawidzę ....."
Proszę Was o zaprzestanie tego typu komentarzy. Podburzanie do nienawiści rasowej itp, jest raz że karalne , dwa nie ma miejsce tu na Forum na tego typu teksty.
To samo sie tyczy późniejszych wpisów. Temat jest pod zwiększonym nadzorem i każdy kolejny tekst tego typu będzie kasowany i ....
Ja również twierdze że czym kto jedzie nie ma nic do znaczenia... Kultura na drodze to podstawa i albo ją masz labo nie obojętnie czy jedziesz mietkiem, bmw czy trabantem.Wczoraj przejechałem 800 km i po de. jechało mi się bajka, przekroczyłem granice to to co się u nas na drogach wyrabia to jest szok-szkoda że nie mam wideorejestratora.
Bezi - ale na xxxxx chyba można najeżdżać? To nie rasizm w tym przypadku chyba :P (żartowałem).
Jakub - Zgadzam się z tobą w 100%. Owszem zdarzy się jakiś inwalida umysłowy, ale ogólnie to niebo a ziemia. Nikt nikomu nie siada na zderzaku, lewy pas służy do wyprzedzania, jazda na zamek... ech.
MOD EDIT: Takich żartów też nie.
Bezi nie zrozumiałeś aluzji ;)
Nie ekscytuj się tak:) Prokuratura postawiła zarzuty już kilku motocyklistom. Kilku innych jest poszukiwanych listami gończymi. Zdjęcia tych "motocyklistów" są regularnie pokazywane w TV. Policja apeluje o pomoc w identyfikacji pozostałych.
Co do pana Max Kolonko to nie wierzcie mu we wszystko co gada. Jest trochę oderwany od rzeczywistości. W wielu sprawach się z nim zgadzam ale w wielu kwestiach on po prostu opowiada bajki. Ma do tego prawo, żyje w końcu w USA więc niech sobie plecie co mu ślina na język przyniesie.:)
Całe to zajście z kierowcą SUV-a i motocyklistami niech da nauczkę wszystkich cwaniakom. Nieważne czy na "dwóch kółkach" czy na "czterech kółkach".
Przed i po jego 'wyjaśnieniach' sytuacja jest dla mnie taka sama. Atakuje mnie na drodze banda dresów jezdzac sobie wokol bez sensu motorkami i jeden nagle hamuje sprawdzajac moj refleks . Któryś zostaje przejechany, jego obrażenia są realne, mogę nawet współczuć jego matce i cioci niemniej nie ma to związku ze sprawą, nie charakter obrazen decyduje o winie tylko wina. Znam gosci , ktorzy sa doskonale wycwiczeni, trenują by radzić sobie w sytuacjach ekstremalnych i w obronie swojej rodziny są w stanie zabić. Dlatego to nie zawsze dresy , ktore opanowaly nasze ulice wychodzą bez szwanku, najczesciej niestety sa sprawcami ataków , pobić i ludzkiego nieszzcescia, ale czasami trafia kosa na kamien.
PS. nie rozumiem tez tych uwag , ze skosnooki nie byl biedny, nie jechal biednym samochodem , swiadczy to chyba tylko o inteligencji samego maxa, o ktorej mialem lepsze zdanie. Mam rozumiec , ze gdyby to byla potracana przez motocyklistów skosnooka rodzina 3osobowa pedzaca z miskami po ryż do marketu to widzialby ten wypadek inaczej? czy po prostu plecie trzy po trzy bez sensu bo ma juz tyle klikniec , ze moze belkotac bo i tak zarobi?