Na szybko: licznik, fotele, podłokietnik i navi. Ostatnie rzuca w oczy się najbardziej, bo po tym sam też już to zauważyłem, za nim dojechałem do 2. strony tematu, gdzie o tym napisaliście. :)Cytat:
Zamieszczone przez bialydaro
Wersja do druku
Na szybko: licznik, fotele, podłokietnik i navi. Ostatnie rzuca w oczy się najbardziej, bo po tym sam też już to zauważyłem, za nim dojechałem do 2. strony tematu, gdzie o tym napisaliście. :)Cytat:
Zamieszczone przez bialydaro
Witam...
Witam, anglik z polskim paszportem ? :D
Podlokitnik jednak z prawej wytarty i spasowanie deski rozdzielczej do reszty tapicerki pozostawia wiele do życzenia. :/ Tapicerka wymaga renowacji i wierzę, że z czasem wszystko sobie wyprowadzisz. No i jeszcze te boczki z przodu :papa:Cytat:
Zamieszczone przez papug
oczywiśćie, że tak.. Wszystkiego na raz nie da sie zrobić chyba, że w totka by sie wygrało :P he;) Pozdrawiam
powiedz sam przekladales? ile to zajeło? jaki koszt z z czym najwiecej problemow, chetnie bym poczytal historie twojego autka :) i kolegow cos cos by zostalo
Witam :)
Witam
otoz nie przerabiałem samochodu sam robiła to firma z Katowic, która zajmuje się tylko przeróbkami anglików na wersje europejską. Nie u pana Tadka w warsztacie hehe.. zajeło to ponad tydzień ale mogłem być przy przeróbce i ogladac wykonywaną prace w moim samochodzie. Koszt.. jeśli chodzi o kosztorys to róznie.. możesz nabyć cześci za 2 tysiace z jakiegos trupa lub kupić droższe i lepsze. Z racji tego, że samochod od początku mial być dla mnie wiec kupiłem cześci z kasowanego (skasowany tył) niemca, z rocznika 2000r. i dałem za części 3,5 tys złotych.. robocizna 2,800zł ubiłem 200 zł hehe tylko dlatego, że przerabiałem juz samochod kiedyś w tej samej firmie :) oferuja się mechanicy którzy za 2000zł Ci przerobia samochod hehe ale nie chciałbym takim jezdzic przerobionym w stodole.. Wiec razem wyszło 6,300 zł przerobienie na wersje europejska. jestem drugim właścicielem tej 7-mki :) Była serwisowana od poczatku mam ksiazke serwisowa i sprawdziłem w ASO.. :) co Was jeszcze interesuje? :)Cytat:
Zamieszczone przez krzywy191
Pozdrawiam
3,5 T zł za części?
A co wchodzi w skład tych części? Deska, tunel, boczki w innym kolorze, przekładnia?I co jeszcze?
W sumie mogli Ci wsadzić monitor z wersji niemieckiej i sterownie klimą ,licznik