Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
ASC w końcu mozna wyłączyć i wtedy można "normalnie jechać " :hah: ale moim zdaniem e38 słuzy do czerpania przyjemności z jazdy ,więc powinno być ASC bo w tej przyjemności czasem bardzo pomaga :cool:
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
ASC w końcu mozna wyłączyć i wtedy można "normalnie jechać " :hah: ale moim zdaniem e38 słuzy do czerpania przyjemności z jazdy ,więc powinno być ASC bo w tej przyjemności czasem bardzo pomaga :cool:
Przez ok 2-3 tyg mi nie działało - ehh dobrze ze działa bo opony by zimy nie dotrwały :DCytat:
Zamieszczone przez ELVIS
Jak wyłącze ASC to TDSem mozna kołami kręcic :hah:
ac_kotlet : dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz :)
ja mam ASC i powiem tak: w lato nie widzialem nigdy zeby zadzialalo:P ale na sniegu i owszem.. nie raz. dlatego uwazam ze kontrola trakcji przy tylnim napedzie to powinien byc standard.
jesli chodzi o ABS. w innych autach, ktore posiadalem to zdawalo egzamin bardzo dobrze. w naszych autkach zdaje mi sie troche za slabe w dzialaniu:) nie tyle co za slabe tylko auta za duze/ciezkie przez co wiecej niz w innych autach czlowiek musi sie starac :)
Witam mam w automacie 1996 roku i mam ASC,pozdrawiam
oj to ja coś pomyliłem ja mam DSC byłem pewien że to to samo a jednak coś więcej :D
No ja tez juz mam DSC ale to jeden kit ;)Cytat:
Zamieszczone przez nicolas
Ogolnie poczatkowe modele E38 z mniejszymi silnikami nie byly wyposazane w ASC- dotyczylo to 728 i 730i do 96r (oczywiscie jako opcja dodatkowa mozna bylo to sobie zamowic)
Modele 740 i 750 mialy to w serii... dopiero od 96r wraz z wejsciem modelu 735/725 wszystkie E38 mialy to juz w serii.
No to mozna temat zamknąc ;DCytat:
Zamieszczone przez BOSS
BOSS dzięki za konkret odpowiedź, przynajmniej juz wiem ze moja Bunia ma przynajmniej ASC :cool: