To mnie właśnie martwi te 5mm. A czy na nivo koło też sie głeboko umie schować tak jak na zwykłym zawieszeniu? czy bedzie go cały czas starało sie utrzymywać na jednakowej wysokości?
Wersja do druku
Miro nie ma mnie aktualnie w domu. Ja nigdy dokładnie nie mierzyłem tego dystansu tył...możliwe że tam jest 25mm... Ja tez mam nivo i ogólnie auto zawsze będzie trzymało na jednej wysokości-około 2 palce do błotnika. Obniżałem auto na INPIE i koła chowały się super , wyglądało to mega dobrze ALE cos robiłem źle bo auto zawsze wracało mi do standardowego ustawienia.... Niby trzeba ręcznie wpisac wartości aby auto to zapamiętało. Nie bawiłem się w to juz więcej bo z drugiej strony jak mam teraz lekko z klina to tez wygląda ok.
Auto nie było obniżane i nie bedzie,wiec te 2.5cm moge zakładać? Tak zrobie i dam znać. Narazie dzieki panowie!
No i jakież było moje zdziwienie. Dystanse które pasują do E38 i E90 i tam tez miałem zamontowane w E65 nie zdają egzaminu. Śruby są zdecydowanie grubsze ,że nawet przez otwór w dystansie nie przechodzą. Trzeba nowy komplet. heh tego sie nie spodziewałem.
Też bym się nie spodziewał...Nigdy nawet bym nie pomyślał że mają inne grubości...
w e38 sruby sa M12, a w e65 M14 :)