A skad ten wynik 50% ??
Wersja do druku
"ogarniane na czas" nie kumam tego stwierdzenia w przypadku airmatic... mam profilaktycznie wymieniać kompresor? Może miechy po klocku za sztukę(używane jako tako działające)?Powymieniać to sobie mogę wahacze,tuleje i końcówki a kompresor i listwe jak się spier... to wtedy kupuje nowe, jaka w tym filozofia "odkładania na ostatnią chwilę"
Hm. Kiedy ja bylem w twoim wieku a znowu nie bylo to az tak dawno temu za wszelką cenę chciałem byc bardziej dorosły... i tez sobie mówiłem a chce mesia e klass mi sie marzył. Teraz wszystko bym dal by miec znow te 20 latek. Teraz juz wiem ze autko typu merc s lub jag xj to dla faceta duzo starszego... moim zdaniem zaczne rozglądać za mesiem s lub jagiem xj gdy osiagne 45. Wcześniej to po prostu jest sie za młodym... ludzie mówią ze merc kojarzy sie z dziadkiem no i coś w tym jest...
A ja wam powiem z innej beczki . Jak dla mnie to wszystkie te auta jakie tu wymieniacie to sa za stare . Na dzien dzisiejszy nie kupil bym zadnego auta klasy premium starszego niz 3- 5 lat a juz wogole kupowanie auta ponad 10 lat mija sie z celem .
mcdziubek - jak nie chcesz wygladać jak dziadek w mietku to kupujesz CL 550 z pakietem amg np rocznik 2008 i wyglądasz jak "batman" ;)