-
To ja troszkę odgrzeje kotleta, ale z innej strony.
Mam u siebie tą lodówkę czy jak kto woli to nazywac, ale w moim przypadku jest kompletnie nie potrzebna.
Chciałbym ją na czas mojego użytkowania po prostu wymontować. Tutaj powstaje pytanie jak taka operacja będzie wyglądać w przypadku e65 ? Bo z tego co widziałem na zdjęciach zamieszczonych wcześniej z e38 wyglądało to jak autonomiczne urządzenia które nie jest podłączone jakimiś rurkami czy coś.
-
Jak byś chciał sprzedać to ja z chęcią łyknę :)
odpinasz przewody mocowanie do grodzi między siedzeniami i wyjmujesz urządzenie i po kłopocie
-
Sprzedawać jej nie chcę, zależy mi tylko na powiększeniu bagażnika.
A powiedz mi czy dobrze rozumiem, że nie będę musiał robić żadnych zaślepek czy czegoś takiego ? Po prostu wyjmuję ją i tyle ?
-
Odgrzeje troche. Zawsze chlodzilem napoje w podlokietniku, czyli nawiewem z glownej klimy.. Teraz wrzucilem co nieco do lodowki (Chlodziarka - bez podlaczonych rurek klimy) i po dwoch godzinach nic.. Ocxzywiscie wlaczylem lodowke, dioda na wlaczniku mruga co chwile na zielono.. Cos mam nie tak czy jak to wlaczyc?
-
charzun coś masz nie tak. Jak dioda miga na zielono to znaczy że lodówka dopiero się załącza, włączona swieci na zielono bez mrugania. Wiem bo sam mam w aucie. Pozdro.
-
Faktycznie po odpaleniu silnika dioda zapalila sie.. A do ilu stopni powinna mniej więcej schlodzic?
-
Co do stopnia to ci nie powiem, bo termometra w aucie nie wożę:P Ale subiektywnie to jest taka bardziej chłodziarkozamrażarka i mi chłodzi na prawdę szybko. Wrzucasz ciepłego browarka z półki i po godzince w trasie masz już odpowiednią temperaturę:) W mieście jest ona mniej wydajna jak co chwila gasisz samochód.
-
To Ty pewnie masz ja podlaczona pod klime skoro zalezne od oddalonego silnika?
-
takie pytanie montował ktoś może samą lodówke - schładzarke w e65 bo zakupiłem dziś i potrzebuje schematu lub opisu jak podłaczyć 4 pinową wtyczkę
-
A czy ktoś wie może jak doładować funkcje żeby z idrive włączać lodówkę?